9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام خسته نباشید دوستان لطف کنند این ماژول و یا چیزی شبیه به این معرفی کنند ممنون میشم این ماژول رو هم اگر عینا تونستید معرفی کنید دیگه نورعلی نور میشه چون شبیهش رو دارم اما از نظر رنگ بندی اصلا به سایت نمیخوره وامکان تغییر رنگ هم در تنظیمات خودش نبود تشکرات @};- ضمنا هر دو ماژول به طور اتوماتیک اولین تصویر مطلب رو انتخاب و تغییر سایز میده و در حالت استاندارد ماژول نمایش میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما از ارسال اسپم خوداری کنید مطمئن باشید حتما دوستان تاپیک شما رو میبینند در مورد ماژول های درخواستی که از این موارد زیاد هست و باید در جوملا جستجو کنید مثلا برای همین ماژول خبری خطی، در جومینا افزونه معرفی شده برای ماژول بالایی هم میتونید از ماژول globalnews استفاده کنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام جناب مرادی عزیز خب اگر پیدا میکردم که دیگه موضوع جدید ارسال نمیکردم اگر لینک بدین ممنون میشم برای اون ماژول خطی و برای globalnews نیوز هم من دارمش اما اونی که میخوام و در تصویر هم نشون داده میشه نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 بهترین راه جستجو در جوملا هست در مورد دو ماژول مورد نظر هم من ماژول سراغ دارم ولی تجاری هستن ولی شما اگه جستجو کنید نمونه رایگان هم داره برای دیدن دموی افزونه تجاری به این لینک مراجعه کنید: http://www.vtem.net/vtem_ex/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=140 در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 ببینید من این ماپول رو دارم اما رنگ بندیش افتضاحه و در تنظیمات خود ماپول هم چیزی برای تغییر رنگ و سایزش نیست متاسفانه اگر میتونید کمک کنید همین رو تغییر بدم یا یک ماپول شبیهش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 میشه این ماژول رو تغییر داد فقط کافیه تصاویر پس زمینه مربوط به این ماژول رو تغییر بدید مثلا این نمونه کد ماژول هست: .magicjoomla_slide .module-t { background: url("../images/user_top.png") no-repeat scroll right top transparent; height: 8px; margin: 0 -5px 0 0; } در این کد آدرس تصویر مربوط به ماژول هست در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر