رفتن به مطلب
Napo

عدم نمایش فارسی افزونه ها در جوملا 1.6

پست های پیشنهاد شده

دوستان عزیز

من از کامپوننت adsmanger در سایتم که نسخه 1.6.2 جومینا بوده با حتی با قالب پیشفرض جوملا هم منوها و سایر موارد فارسی شده با وجود فایل ترجمه انگلیسی نمایش داده میشوند البته چندی چیش در یک وب سایت دیگم با کامپوننت easy blog که اونم فایل ترجمه داشت با همین مشکل مواجه بودم در واقع مشکل اصلی اینجاست که باید سیستم متوجه این مسئله که زبان پیشفرض فارسی است نمیشود که فایلهای مربوطه را بخواند و بکارگیرد البته مطالب و منوهایی که خودم فارسی وارد میکنم فارسی نمایش داده میشود و rtl ولی افزونه ها از فایل ترجمه استفاده نمیکنند.

درضمن فایل ترجمه رو هم جایگزین فایل انگلیسی اصلی نیز نمودم اصلا ترجمه ها به نمایش درنیومدند و بجای اونها خود متغیرهای اصلی نه مقدارشون بجای اونها تو سایت درچ شدند.

حالا میخوام راهنماییم کنید که مشکل از کجاست و چطور میتونم اونو حلش کنم البته تو جوملا 1.5 این مشکل بوجود نمیاومد درضمن نسخه حوملا رو هم با کمک ابزار مدیر به 1.6.6 آپ گرید کردم

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

فایل زبان افزونتون مشکل داره

در جوملا 1.5 اگه علامت " پاک شده باشه فقط ترجمه همون عبارت درست نمایش داده نمیشه

اما در 1جوملا 1.6 و 1.7 اگه فقط یه دونه " کم باشه کل عبارات انگلیسی نشون داده میشه

من اینو تو ترجمه آسف نسخه 1.7 تجربه کردم:1::1::1:

لینک به ارسال

ممنونم استاد گرامی واقعا کلافه شده بودم در ترجمه مابین " " برای تعریف پارامترها بدون توجه دوباره از " " استفاده شده بود که اینحالت رو پیش اورده بود به کتیشن های تکی تغییرش دادم حل شد واقعا دستتون درد نکنه

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...