aminabcd 33 ارسال شده در شهریور 90 سلام قالب زيباي فانتزي ورژن جوملاي 1.5 دمو دانلود از سرور جومينا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 اسکرین شات قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در شهریور 90 سلام ممنون از ارسال تقریبا فارسی سازیش تموم شده فقط یک مشکل خیلی بزرگ دارم وقتی منو فارسی میشه و یا تیتر مطلب فارسی است نمایش داده نمی شه کسی می تونه راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما در یک سایت نصب کنید و دموی آنلاین قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در شهریور 90 دوست من ،من نمی خوام این و در سایتی نصب کنم یعنی گفتم قالب قشنگی اسلاید شو همراه قالبه(احتیاج به ماژول نداره)login,registre,search اش به صورت pop up است و... به همین علت گفتم فارسیش کنم در ضمن دمو و قالب انگلیسی در تالاری که معرفی کردم هست در عکس بالا عنوان فارسی که نوشتم نمایش داده نمی شود در صورتی که عنوان انگلیسی همانطور که می بینید مشکلی ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در شهریور 90 البته با تغییر فونت فکر کنم درست میشه و من نمی خوام اینکار رو بکنم که در زیبایی قالب تاثیر میذاره کسی نیست که کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام مشکل به دلیل وجود کدهای جاوایی هست که برای فونت های انگلیسی هست این کد رو حذف کن درست میشه و فارسی هم می نویسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در شهریور 90 سلام می تونید فارسی شده قالب رو دانلود کنید http://forum.joomina.ir/thread-6925.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر