9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام خسته نباشید میخواستم هرکدوم از عزیزان که میتونه ماژولی مثل اسلاید تصاویر این سایت که پایین سمت چپ هست و یادداشت سمت راست پایین این سایت ممنون @};- نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام میشه دقیقا بگید کدوم بخش اسم بخش یا عکس از قسمت مورد نظرتون بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 ببینید همچین ماژولی یا چیزی بهتر که مناسب با قلب سایت من باشه این ماژول یادداشتها تصویر رو به صورت اتوماتیک از مطلب برمیداره و در اندازه مشخص میگذارند این هم برای بخش یادداشت ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام این نوع اسلایدر ها زیاد هستن کافیه شما در انجمن سرچ کنید پیدا میکنید در مورد بخش یاداشت ها هم میتونید از ماژول گلوبال نیوز یا minifrontpage استفاده کنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 تشکر بابت minifrontpage میشه یکی از این ماژول ها رو برای تصاویر پیشنهاد بدین ؟ همراه با عنوان مطلب باشه که در زیر تصاویر نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 باور کنید اونقد این افزونه ها در این مورد زیاد هستن که نمیشه اسم های اونها رو حفظ کردن مثل افزونه coinslider silmpl image gallery شما در انجمن کمله اسلایدر رو سرچ کنید بهتر به نتیجه میرسید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 ببینید من mod_coinslider رو نصب کردم اما اینها به درد کار ما نمیخوره باید یه ماژولی باشه که بهش مثلا یه بخش رو معرفی کنیم و خودش از اون بخش تصاویر هر مطلب رو پیدا کنه و پیش نمایش بده این ماژول mod_coinslider باید آدرس هر تصویر رو بهش داد یا یه پوشه مشخص کرد براش ما میخوایم خبرهایی که گزارش تصویری هستند رو در این ماژول نشون بدیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 بازم گفتم شما در انجمن سرچ کنید تا به نتیجه برسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر