pn1367 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من میخوام تو این قالبم منویی که بالا هستش و روی بنر قرار گرفته به بدنه پایین بچسبه و از طرفی بدنه هم از بالا فاصلش زیاد بشه تا بنر کامل دیده بشه تو کدها سعی کردم درستش کنم اما هر چه آزمون و خطا کردم نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید. اینم لینک : http://cheraghsabz.ir/joomla/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز قالب رو خودتون طراحی کردید؟ اصل قالب رو برای ویرایش بذارید اما برای دیده شده کامل بنر این عبارت رو در #ja-subnav .main رو در template.css پیدا کنید و مقدار line-height رو 12 بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنونم دوست عزیز نه نساختم قالب زمین هستش : http://forum.joomina.ir/thread-1599.html مشکلش کجاست؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنیداگر بخوام منو بیاد پایین چی؟به بدنه پایین بچسبه و زیر بنر باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام اگه بخواین منو بیاد پایین باید فایل index.php قالب رو ویرایش کنید عبارت زیر رو جستجو کنید: البته بین این دو تا تگ کد ماژول منو هستش از محلی که محل cut کنید و زیر موقعیت بنر Paste کنید منو میاد زیر بنر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنونم دوست عزیز اما همچنی تگی نبوددوستان یک اروری هم دارم نمیدونم منظورش چیه : JFolder::files: Path is not a folder بالای قسمت ویرایش این قالب میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 لطفا فایل index.php قالبتون رو بذارید تا براتون درستش کنم در مورد مشکلی هم که گفتید باید تنظیمات ftp رو تنظیم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون اینم لینکش : http://www.cheraghsabz.ir/index.php تنظیمات ftp رو چه کنم؟از خود سی پنل؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام فایل ایندکس خود قالب رو گفتم ای چیزی که شما گذاشتین اصلا باز نمیشه در سرور جومینا بذارید منظورم تنظیمات مدیریت جوملا بود نه سی پنل اون ارور زیاد چیز مهمی نیست نگران نباشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در شهریور 90 شرمننده اشتباه شد ممنون http://www.cheraghsabz.ir/index.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 خواهش می کنم اجازه بدید من قالب رو دانلود و نصب کنم چون فایل ایندکس قالب فقط کدهای پی اچ پی هستش باید قالب نصب باشه تا تغییرات دید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز تغییرات زیر رو در template.css قالب اعمال کنید عبارت #ja-subnav .main مقدار line-height: 0 عبارت #ja-subnav ul مقدار padding 0px 0 و در عبارت #ja-header .main مقدار margin:95px 0px در این مورد آخر باید این کدها را زیر همین عبارت وارد کنید در کدها وجود ندارد پیش نمایش موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در شهریور 90 خیلی ممنونم دوست عزیز اما مشکل اینجاست که این کدها رو تغییر دادم موقعیت منو درست شد اما باز بنرم خراب شد.منو دست شد اما بنرم دیده نمیشه.فاصله بین بدنه و بالای سایت خیلی کم شد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز درست می گید تعجب می کنم شما تو کد آخری #ja-header .main قبلش یه علامت \ دارید که باید اونرو بردارید و بعدش margin رو 63px 0px بدید در ضمن در این عبارت font-family در ابتدای کدهای template.css مقدار رو به Tahoma,Geneva,sans-serif تغییر بدید فونت قالبتون زیباتر می شه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در شهریور 90 خیلییی ممنونم ازتون فقط ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم : اگر بخوام عرض بدنه قالبم (همون قسمت مطلب و منو) اندازه موقعی بشه که narrow screen رو انتخاب کنم بشه باید چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز خواهش می کنم تو تنظیمات قالب (با کلیک رو اسم قالب می یاد) به قسمت Template Width برید و narrow screen رو پیش فرض کنید در ضمن در template.css در همون ابتدای قالب تو خط بعد فونت این عبارت رو تایپ کنید font-weight: bold; و در عبارت .contentheading, .componentheading, h1, h2, h3, h4, h5 font-family رو به این مورد تغییر بدید Tahoma,Geneva,sans-serif موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنونم دوست عزیز خیلی کمکم کردید. ببخشید حالا که فونتهای منو رو گفتین میشه بگین فونت قسمت ورود کاربرانمم از کجدوم قسمت تغییر بدم؟اخه هر چی امتحان کردم نفهمیدم کدوم قسمتشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام در template.css عبارت div.ja-module h3, div.module h3 رو پیدا کنید و font-size:14px; font-weight:bold; این مورد آخری رو باید وارد کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر