سعید مداحی 83 ارسال شده در شهریور 90 با سلام و خسته نیاشید خدمتهای دوستای گلم. من یه شرکت پخش دارو ثبت کردم و میخوام برای هر استان یه آدرس داشته باشم مثل زیر: www.joomla.com/tehran www.joomla.com/kermanshah www.joomla.com/tabriz آیا باید توی هر فولدر یه "جوملا" نصب کنم؟ ممنون میشم که راهنمایی کامل کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
meysam_shamseh 0 ارسال شده در شهریور 90 مقصودت چيه از اين كار؟ توي جوملا مي توني واسه هر صفحه يه قالب جدا بذاري و در هر صفحه از ماژول هاي مورد نظرت استفاده كني،ولي ببينم ايا مي خواي اعضا هر شهر جدا باشن يا كلا همه توي سايت كلي عضو باشن يا اصلا نيازي به عضو گيري نداري؟ و براي كوتاه كردن لينك آدرس ها از تنظيمات جوملا استفاده كني. آيا با اين موارد كارت راه ميوفته يا خير؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در شهریور 90 مقصودت چيه از اين كار؟ توي جوملا مي توني واسه هر صفحه يه قالب جدا بذاري و در هر صفحه از ماژول هاي مورد نظرت استفاده كني،ولي ببينم ايا مي خواي اعضا هر شهر جدا باشن يا كلا همه توي سايت كلي عضو باشن يا اصلا نيازي به عضو گيري نداري؟ و براي كوتاه كردن لينك آدرس ها از تنظيمات جوملا استفاده كني. آيا با اين موارد كارت راه ميوفته يا خير؟ سری مطالب مشترک باشه برای کل شهرها و یه سری مطالب مخصوص به خود اون شهر رو بذارم . عضو گیری هم برای هر شهر جداگانه باشه. فکر کنم باید تو هر فولدر یه جوملا نصب کنم. درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز بستگي به حجم كارات داره اگر حجم تغييرات هر استان با استان ديگه زياده بهتره براي هر استان جداگانه نصب كني اما اگر حجم تغييرات زياد نيست با يه جوملا ميتوني بصورت متمركز انجام بدي مطالب رو هم ميتوني با افزونه سطح دستري مشخص كني كه براي كاربراي هر استان چه مطالبي نمايش داده بشه بيشتر به خودتون و حجم نيازهاتون بستگي داره موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام پیشنهاد می کنم یه منو درست کنی که توش اسم تمام شهرها باشه اول استان ها رو بصورت بخش ایجاد کن بعد شهرستان های هر استان رو بصورت مجموعه حالا کافیه یه منو ایجاد کنی و به مطالب لینک بدی مطالبی هم که ایجاد می کنی به بخش و مجموعه مورد نظر ارتباط بده موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در شهریور 90 اگه با غیر از جوملا بخوای من این کارو واست انجام میدم.. همون چیزی که می خوای..!:idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام chabok شما با چی انجام میدید؟؟ من پیشنهادم اینه که اگه شما حجم کاریتون پایین هست بهتره از یک صفحه اینترو استفاده کنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر