mehdi68 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من چند وقتی هست که دنبال افزونه ای هستم که بشه با اون برنامه کلاسی رو بر اساس مقطع تحصیلی ، رشته ، درس تفکیک کرد و هنگام نمایش برنامه کلاسی اسم استاد، ساعت برگزاری ، نام درس و کلاسی که در آن برگزار میشود را نمایش دهد. کسی همچین افزونه ای سراغ نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام من از افزونه این چنینی استفاده نکردم ولی شاید بتونید با افزونه joomsport این کار رو انجام بدید این افزونه برای نمایش لیگ فوتبال هست ولی شاید بتونید برای این کار استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 توی جومینا مارکت این افزونه موجود هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در شهریور 90 به چه اسمی هست؟ به چه اسمی تو جومینا مارکت دنبالش بگردم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام منظور اقای رضایی بسته مخصوص مدارس هستش که تو فروشگاه جومینا هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر