esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به همه دوستان و اساتيد راستش من به يه نرم افزار يه فايل فلش ميسازم و اونو با پلاگين flashmod توي قسمت هدر جاگذاري ميكنم ........ اما حالا اينجا يه مشكلي هست .من ميديدم كه هدر را نمياره اما وقتي كه با يه وي*پي*n ميرفتم توي سايتم اونو مياورد و ديگه اينكه من اين مشكل را هفته قبل نداشتم اما الان كه هاستم را پاك كردم و دوباره جوملا روش نصب كردم اين مشكل پيش اومد .ميخاستم ببينم راه حل اين مشكل چيه؟ با تشكرو يه سوال ديگه چرا فقط وقتي در صفحه اصلي سايت هستم هدر را نشون ميده اما تو صفحات ديگه اينجور نيست؟ www.kashimoaragh.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در شهریور 90 سلام مرورگر شما هدر رو با آدرس قبلی فراخوانی میکنه حالا که آدرسش عوض شده اگه هیستوری رو پاک کنی مشکل رفع میشه __________ برای من بدون مشکل سایتت از میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 نه بازهم همين مشكل را داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در شهریور 90 نه بازهم همين مشكل را داره من با دو تا مرورگر تست کردم مشکل نداشت مشکل از سایت نیست ******* موفق وشاد باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام سایت شما مشکلی نداره اگر کش مرورگر و کش جوملا رو پاک کردید و باز هم جواب نداد مشکل از کش آی اس پی شما هست شما باید چند روزی صبر کنید مشکلتون حل میشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر