yaser 4 ارسال شده در شهریور 90 وقت بخیر بچه های خوب جومینا یک سایتی با PhpNuke دارم که حدود 400 مطلب و خبر داره میخواستم اون رو به جوملا منتقلش کنم دوستان لطفا اگه راهنمایی دارن ممنون میشم به طور کامل همیجا توضیح بدن در ضمن: تو انجمن جستجو کردم اما نتیجه ای که میخواستم رو نیافتم ، بیشتر در مورد انتقال از وردپرس به جوملا بود. بازم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام میتونید از طریق rss انتقالش بدید . @ در مورد انتقال از طریقrss بحث شده و چند افزونه هم معرفی شده سرچ کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در شهریور 90 منم همین رو میخوام با این روش که گفتین مطالب تالار گفتمانم چطور میتونم بیارم؟phpnuke جدید با php3 ست شده ممنون میشم این رو هم بگین :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام در این روش فرقی نمیکنه چه سی ام اسی با چه زبان برنامه نویسی ! ( الان آخرین ورژن php شش هست !) میخواین متالب تالار و انتقال بدید به سایت ؟! :s با همون روش امکان پذیر هست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در شهریور 90 نه میخوام مطالبشو به mybb که با جوملا ست شده انتقال بدم امکانش هست؟ در ضمن عذر میخوام منظورم این بود که تالار گفتمانشو با phpbb3 ست کرده نیوک جدید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 ماي بي بي با جوملا ست نشده ولي توسط افزونه هايي مانند جوم فيوژن ميتوان ست كرد ! براي مهاجرت از phbb به ماي بي بي بايد تبديل كنيد ! ميتوانيد از تاپيك زير بهره ببريد ولي به دقت مطاله كنيد ! http://community.mybbiran.com/thread-3233.html براي انتقال مطالب جوملا هم كه دوستان راهنمايي كردند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در شهریور 90 ممنونم از پاسخگویی دوستان در مورد انتقال به جوملا از طریق rss در انجمن بحث هایی به طور پراکنده وجود داره ولی باز به طور دقیق آموزش داده نشده است (من یکی که متوجه نشدم) لطفا دوست دقیقتر راهنمایی و آموزش بدن یه دنیا ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوست عزیز آموزش خواصی نداره افزونه رو نصب کنید و آدرس RSS رو وارد کنید تمام. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر