reza1078 7 ارسال شده در شهریور 90 قبلا برای جوملای 1.5 پلاگین جلوه های متن ارائه شده بود که زیبایی خاصی را به سایت می داد در حال حاضر پلاگینی که برای شما ارائه می شود برای جوملای 1.7 است که زیبایی خارق العاده ای را به متن و سایت شما می دهد. شما برای استفاده از این پلاگین ابتدا باید آن را فعال کنید برای اینکه از این پلاگین استفاده کنید باید از کد {AF}{/AF} استفاده کنید شما می توانید متن مورد نظر خود را در بین این تگ قرار دهید . این پلاگین دارای 8 تم یا قالب مختلف است که شما می توانید از آنها به صورت زیر استفاده کنید: {AF template=white_border}{/AF} در این حالت شما از قاب white border استقاده می کنید البته در پلاگین تنظیماتی وجود دارد که شما می توانید قالب خاصی را به صورت پیش فرض برای آن در نظر بگیرید به طوری که اگر تم برای تگ تعریف نشود تم پیش فرض در نظر گرفته می شود.البته شما می توانید برای قاب ها عرض و رنگ و ... در نظر بگیرید مثلا برای عرض از کد width استفاده می کنیم برای رنگ از کد colorize استفاده می کنیم و برای اندازه گیری حاشیه از کد ratio استفاده می شود.مثال: {AF template=white_border width=30% colorize=c82ad2 ratio=30}content{/AF} شما می توانید نمونه ی بسیار خوبی برای این پلاگین را در عکس زیر ببینید،که آموزش بسیار جالب همراه با نتیجه است البته شما می توانید توسط پلاگین هم این تنظیمات را انجام دهید ولی برای کل سایت اعمال می شود.عکس زیر: برای دیدن دمو و لینک دانلود انگلیسی کلیک کنید البته من این پلاگین را روی سایت خودم هم نصب کردم برای دیدن نمونه فارسی بهینه شده می توانید کلیک کنید دانلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roosta88 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من کدها را می ذارم اما تو سایت فقط همان کدها را نمایش می دهد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز سئوال جدید را در تاپیک جداگانه و مرتبط بپرسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آبان 90 اقاى دفاعى اين لينك كه شما از سايت داديد خرابه:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام آقای دفاعی!؟ کدام لینک!!!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آبان 90 البته من این پلاگین را روی سایت خودم هم نصب کردم برای دیدن نمونه فارسی بهینه شده می توانید کلیک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 بله اون لینک که استارتر تاپیک قرار دادند از کار افتاده و یا باید از دمو سایت سازنده استفاده کنید و یا شخصا نصب و بررسیش کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در آذر 90 ببخشید مثل اینکه دمو فارسی حذف شده دموی فارسی در لینک زیر دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در بهمن 90 مستر خوب برای جوملا 1.5 هم سایت اصلیش داره خوب بهینه شده اون را هم می زاشتی بیشترین استفاده از جوملا همین ورژنه .... من از سایت اصلی دانلودش کردم ولی با قالب فارسی کمی مشکل داره لطفا آن را حل کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر