zigoratsoft 4 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من تاحالا 99% قالبهایی که برای جوملا دیدم کادر مطالبش یک کدر سراسریه اگه یه نگاه به یکی از قالباتون بندازید متوجه منظورم میشید. یعنی به غیر از موقعیت های گوناگون توی صفحه یک موقعیت (معمولاً وسط صفحه) وجود داره که تمام مطالب توی یه کادر نمایش داده میشن یعنی کادری که مطالب توش نمایش داده میشن از شروع اولین مطلب توی صفحه باز میشه و تا پایان آخرین مطلب صفحه بسته میشه من میخوام توی قالبی که طراحی می کنم این کادر شروع هر مطلب باز بشه و پایان همون مطلب بسته بشه یعنی هر مطلب توی یک کادر قرار بگیره و بینشونم یک خورده فاصله به تصویر زیر دقت کنید. این اسکرین شات قسمت مطلب طرحمه میخوام مثل این تصویر هر مطلب واسه خودش یه کادر بسته داشته باشه ممنون میشم کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 شما باید کدنویسی css جوملا را بلد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز برای این کار فقط سی اس اس نیاز نیست باید ای پی ای را هم بدونید و برای این کار کد نویسی انجام بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام در تکمیل صحبت های دوستان برای اینکار شما باید پوشه com_content رو که مربوط به نمایش مطالب جوملا هست رو در قالبتون ویرایش کنید که برای اینکار نیاز به دانش php و css دارید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام یه راه دیگه و کم دردسرتر هم به نظر من میرسه. (البته به نظرم با توجه به تسلطی که برنامه نویس روی عکس های مطالب پیدا می کنه ، این روش قشنگتر هم بشه) شما می تونید از ماژول هایی که برای سایت های خبری ساخته شده اند استفاده کنید (مثل mod_thumbsup ) بعد قالب این افزونه و css های این افزونه رو ویرایش کنید. ولی در هر صورت باید با php و css و html آشنایی خوبی داشته باشید موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر