ras556ool 2 ارسال شده در شهریور 90 قالب زیبای تابستان . ورژن 3 زیبا و ساده. از مزایای این نسخه نسبت به نسخه قبلی سازگاری با مرورگز ie6 است منتظر نظر و انتقاد اعضای محترم جومینا هستم دانلود قالب مشاهده دمو توضیحات : پسوند کلاس ماژول منو : _menu پسوند کلاس ماژول لاگین : _login پسوند کلاس ماژول نظر سنجی : _form پسوند کلاس ماژول اچ تی ام ال : _m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fallahpoor 0 ارسال شده در شهریور 90 سام دوست عزیز..من مبتدی ام. ببخشید چرا قالب دقیقا عین تصویری که گذاشتید نمیشه؟ منوی اصلی سمت راست قرار نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما باید پسوند کلاس ماژول منو رو تغییر بدید در این رابطه قبلا در انجمن بحث شده نیاز به جستجو داره شما اگه جستجو کنید بهتر به نتیجه میرسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fallahpoor 0 ارسال شده در شهریور 90 سلامی دوباره.. اقا من هرچی جستجو کردم چیزی پیدا نکردم..میشه بهم کمک کنید اگر آموزشی هست در این مورد؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 شما چه طور جستجو میکنید!؟؟ که پیدا نمیکنید از جستجوی پیشرفته استفاده کنید لینک : http://forum.joomina.ir/thread-1158.html?highlight=%D9%BE%D8%B3%D9%88%D9%86%D8%AF+%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3 http://forum.joomina.ir/thread-99.html?highlight=%D9%BE%D8%B3%D9%88%D9%86%D8%AF+%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3 در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام قالب خوب هست ولی برای بهتر شدن کارتون بهتر هست که کمی رو رنگها کار کنید -پیشنها میکنم کمی در مورد سازگاری رنگها باهم و کنار هم گرفتنشون تحقیق کنید- کیفیت عکس هاتون رو بالا برید ! منظور حجمش نیست ها ! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 سلام. یه پیشنهاد هم من دارم : اگه یه کاری کنید که موقعیت های سمت راست و چپ وقتی ماژول داخلشون قرار نمیگیره نمایش داده نشوند خیلی بهتر است . آخه الان من سمت چپ چیزی نذاشتم ولی ستونش رو نشون میده و ضایع هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در شهریور 90 وافعا این رنگ آبی به درد نمی خوره! مخصوصا منوهای سمت چپ و اینکه واسه موقعیت های آخرین اخبار و ..... یه کادر باشه قشنگتره اگه می شه رنگشونو عوض کن نیازی نیست حتما روی یه رنگ پافشاری کرد اسم قالبت تابستونه بزار کسی نیگاش می کنه گرمش بشه نه زده شه:dodgy: به نصب قالب ورژن 1 و 2 خیلی بهتر شده به امید موفقیتت:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر