Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 با سلام. من قبلا در سایتم joomla tags را گذاشته بودم وتگ های زیادی را ساخته بودم. بعدا از مدتی که صفحات در گوگل ایندکس شد ، در جایی خواندم که هرچه آدرس ها کوتاه تر باشد ، اهمیت بیشتری دارند. برای همین پلاگین tag sef را نصب کردم تا آدرس ها را کوتاه تر کند. حالا آدر تگ های سایتم با دو آدرس بالا می آیند: matlabha.ir/component/tag/example matlabha.ir/tag/example و به جای example هزاران تگ. درجایی هم خواندم که اگر یک صفحه با دو آدرس باز شود ، اهمت این صفحه را به شدت پایین می آورد. حالا چه کار کنم که وقتی کسی با مثلا آدرس زیر به سایت می آید: matlabha.ir/component/tag/example به آدرس زیر تبدیل شود: matlabha.ir/tag/example ؟ البته به جای example هزاران آدرس هستند که اگر بخواهم دستی و یکی یکی ریدارکت کنم ، هفته ها زمان می برد! من می خواهم در حقیقت پوشه component حذف شود.(ریدارکت شود.) چه کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام باید در تنظیمات فایل اچ تی اکسس دستکاری کنی تو انجمن بحث شده قبلا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام قبلا هم در این مورد بحث شده بود شما باید از افزونه های sef مثل Acesef استفاده کنید و لینک هاتون رو یکپارچه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 میشه آموزشی برای این کار بدید؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر