saworld 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام و خسته نباشید. من در حال فارسی سازی یه قالب بودم. خود منو ها رو تونستم مرتب کنم. اما زیر منو ها رو همونطور که می بینید، نتونستم از سمت راست به چب بیارم. چطور باید این کار رو بکنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام ، به جومینا خوش آمدید شما باید دمو قالب رو به صورت آنلاین به ما بدید تا بتونیم بررسی کنیم. دوست عزیز ، از روی عکس که نمی تونیم بفهمیم اشکال از کجاست... موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saworld 0 ارسال شده در شهریور 90 خیلی ممنون. با افزونه web developer فایرفکس درستش کردم !! حتما از این افزونه ! استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام پیشنهاد می کنم حتما firebug رو هم امتحان کنید. فوق العاده قوی و خوش دست هستش... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر