محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 سلام من از جوملا ی خودم یک پشتیبان گیری کردم. اما کجا باید فایل پشتیبان گیری رو ایمپورت کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوست عزیز لطف کنید هنگام طرح مشکل مشکل رو واضح بیان کنید تا پاسخ دقیق تری دریافت کنید و وقت دوستان بیهوده تلف نشه! شما پشتیبان رو در هاست تهیه کردید یا لوکال!؟ از لوکال می خواهید انتقال بدید به هاست یا...؟ در کل بفرمائید دقیقا جریان چیه!؟ با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 من یک کامپونتی دانلود کردم که برای پشتیبان گیری هست. در این کامپونت وقتی گزینه ی پشتیبان گیری رو می زنم تمام مراحل که پس از چند دقیقه طی شد یک فایلی درست می شود و می نویسد دانلود کنید. من این فایل رو در کجا باید بگزارم تا جوملا ی من به حالت اول برگردد؟یک مثال می زنم و شما اگه جواب من رو بدید لطف کردید من مثلا قبلا در سایت خود مطالب داشتم و زمانی هم که مطالب داشتم از سایت خودم یک پشتیبان گیری کردم و حالا تمام مطالب سایت من حذف شده من چگونه می تونم با اون پشتیبان گیر ی که قبلا از سایت خودم کردم تمام مطالب خودم رو برگردونم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 اگر اشتباه نکنم شما از الحاق akeebackup برای پشتیبان گیری استفاده می کنید. اگر بله کار این افزونه این هست که یک بسته نصبی از کل اطلاعات شما تهیه می کنه و این بسته رو با یک فرمت خاص تحویل شما می ده که ابتدا باید به فرمت zip تغییر بدید و بعد می تونید این بسته رو مثل سایر بسته ها به هاست منتقل و نصب کنید ... (مثل بسته خود جوملا اصلی - البته با تفاوتی در محیط installation از نظر شکل و شمایل...) قبلا در خصوص افزونه akeebackup و فرمتش و برنامه اکسترکت کردن و استفاده و... بحث شده که با کمی جستجو به نتایج خوبی می رسید... اگر از افزونه دیگری استفاده می کنید بفرمائید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 من از کامپونت joomlapack استفاده می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام این افزونه هم یک بسته نصبی براتون درست می کنه که برای بازگرداندن راه های مختلفی هست ولی ساده ترین راه رو خدمتتون عرض می کنم: 1. فایل زیر رو دانلود (Kickstart) و در دایرکتوری که می خواهید این بک آپ رو برگردونید (در واقع بسته پشتیبانتون رو برگردونید) آپلود و از حالت فشرده خارجش کنید: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13155674861.zip (دقت داشته باید که قبل از این کار در دایرکتوری مورد نظر پوشه ها و فایلهای قبلیتون وجود نداشته باشند) 2. فایل فشرده پشتیبانی که توسط joomlapack تهیه کردید رو هم در همون دایرکتوری فقط آپلود کنید 3. آدرس زیر رو فراخوانی کنید: www.yoursite.com/kickstart.php (به جای yoursite.com دامین خودتون رو بنویسید) 4. در پنجره باز شده روی " Click here or press ESC to close this message " کلیک کنید تا پنجره جدیدی باز بشه 5. از داخل پنجره کشوئی روبروی " Archive file " فایل پشتیبانتون که بصورت فشرده هست رو انتخاب کنید و بدون اعمال تنظیمات دیگه روی دکمه start کلیک کنید و منتظر باشید تا فایل از حالت فشرده خارج بشه و در صفحه ای جدید دکمه Run the Installer ظاهر بشه 6. روی دکمه Run the Installer کلیک کنید و مراحل نصب بسته رو طی کنید... (مراحل نصب مثل بسته خود جوملا جهانی هست منتهی با تفاوت در شکل و شمایل installation ...) (در ضمن یک دیتابیس هم باید بسازید که هنگام نصب دیتابیستون رو معرفی کنید و مراحل بعدی نصب رو طی کنید) نکته: زمانی که شما روی دکمه Run the Installer کلیک می کنید در مرورگر یک تب جدید جهت طی مراحل نصب براتون باز می شه و در تب قبلی یک کلید به اسم Clean Up ظاهر می شه که با زدن اون کلید فایل فشرده بسته نصبی و فایلهای مربوطه به Kickstart که در مرحله اول آموزش بهش اشاره شد بصورت اتوماتیک از روی هاست شما حذف خواهد شد و دیگه نیازی به حذف دستیشون ندارید (بعد از اجرای مرحله 6 دیگه نیاز به این فایلها ندارید و با حذفشون مشکلی پیش نخواهد اومد و مراحل نصب رو می تونید طی کنید...) با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر