مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان امیدورام از این قالب خوشتون بیاد سازنده این قالب http://www.mixwebtemplates.com/ و ترجمه قالب مهدی بختیاری دوستان فکر نکنم این قالب تجاری باشه لینک دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوست عزیز میشه یه دمو ازش بذاری؟ یا بگو چندتا موقعیت ماژول داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان 9 موقیعت داره و از یه سایت دیگه دانلود کرده بودم و در سایت سازنده قالبی این شکلی پیدا نکردم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 سلام مهدی جان خسته نباشی یه ذره تو فارسی سازی مشکل داره قسمت نظر سنجی و ماژول ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان من در فارسی سازی این قالب به مشکل برخوردم قسمت نظر سنجی حل شد ولی در قسمت تماس با ما عکسها را سمت چپ نشان میده و در صفحات اگه میخوای مطالب اضافه کنی اگه مطالب درای اعداد باشه مانند نمونه زیر وب سایت جومینا (1 وب سایت جومینا آیکن (2 این طور نشون میده ممنون میشم اگه در این مورد مرا راهنمای کنید ( 2، 3 روز مهمون دارم به این خاطر زیاد نمی تونم وقت بذارم ممنون میشم راهنمای کنید ) :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cojiyan 0 ارسال شده در آذر 89 لینكی دانلود كار میكون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام لینک تصحیح شد میتونید از این لینک دانلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر