mehdi68 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام سایتم الان رو فایرفاکس درست کار میکنه اما رو IE کامل باز نمیشه و نمیشه ازش استفاده کرد.... لطفا کمکم کنین آدرس سایت: www.pnuqmi.ac.irیادم رفت که بگم این مشکل از وقتی شروع شده که من داخل یه سری از مطالب (برنامه کلاسی) از جدول استفاده کردم!!!!!!!!!!11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام خوب این مشکل مال قالب نیست مال همن کاری هست که خودتون فرمودید این ها رو از جایی کپی کردین در جوملا ؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در شهریور 90 از ورد کپی کردم.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به همن خاطر هست ! چون زمانی که از ورد کپی میکنید یه کدهای به همراه متن وارد ادیتورن میشن و... بهتر هست با ادیتور خود جوملا ایجاد کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام در تکمیل صحبت های اقای شمسی در ورد شما فقط متن ها رو می بینید در حالیکه این متن ها بهمراه خودشون کدهای مخفی ای دارن یکبار متن رو از ورد تو فرانت پیج یا دریم ویوور بریزید و کدهای صفحه رو ببینید برای درج متن هم اول اون رو در نوتپد کپی کنید بعد وارد جوملا حالا جدول که دیگه جای خود داره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر