رفتن به مطلب
مجید قنادیان

اطلاعيه بسيار مهم جومينا اسكريپت

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان راستش حدود يه ماهي ميشه كه جومينا اسكريپت راه افتاده توي اين مدت ما با با يك روند آروم و ملايم به كار خودمون ادامه دادديم اما طي اين هفته اي كه گذشت تصميم به ايجاد يه سري تغييرات در سايت گرفتيم كه خوب با مشاهده سايت جومينا اسكريپت متوجه كمي از اين تغييرات خواهيد شد . كه در ساختار اصلي سايته .

يه نكته ي ديگه هست كه دوستان بايد بهش توجه كنند ما سه نوع اسكريپت داريم يه سري اسكريپ اپن سورس كه معمولا هم پشتيباني دارن و هم هيچ مشكل خاصي ندارن

سري دوم اسكريپ هاي نال شده هستند كه اسكريپ هاي تجاري هستند كه قفلشون شكسته شد

و سري سوم اسكريپت هاي (clone) شبيه سازي شده هستند كه اون ها هم معمولا نال شده هم هستند

كه امكان وجود ايراد يا مشكل در اسكريپت هاي نال شده وجود دارد پس دوستان لطف كنند در صورت مواجهه با اين مشكلات به اين نكته توجه كنند كه شما داريد از اسكريپت قفل شكسته استفاده مي كنيد كه البته بعضي از اون ها هم به درستي و بدون هيچ مشكلي كار ميكنند اما بعضي هاشون مسلما مشكلاتي دارن .

در هر حال در هفت روز آينده با ما همراه باشيد و هر روز به ما سر بزنيد چون به زودي اسكريپت هايي خواهيد ديد كه حتي فكرشم نمي كنيد و همگي براي اولين بار توسط ما منتشر مي شوند فقط توجه كنيد كه فعلا ما امكان ساپورت اين اسكريپت ها را نداريم و فقط به معرفي و انتشار اون ها ميپردازيم

به اين نكته توجه كنيد كه سايت هاي اسكريپت بسيار زيادي اين روزها در اينترنت وجود داره كه فقط دو تا از اون ها ساپورت يا انجمن دارن كه اون ها هم چند سالي از فعاليتشون مي گذره و كاربران بسيار بالايي دارن چون به دليل تنوع بسيار بالاي اسكريپت ها پشتيباني كامل اون ها واقعا سخته و نياز به يه كار تيمي قوي داره و ما هم فعلا فقط اسكريپت هايي را پشتيباني ميكنيم كه توسط خودمون فارسي و آماده ميشن كه در اين صورت حتما ذكر خواهيم كرد.

در حال حاضر ما تصميم گرفتيم كه براي اولين بار در ايران يه سري اسكريپت را معرفي و منتشر كنيم كه تا حالا توي هيچ سايتي در ايران منتشر نشده اند و اين كار به مدت يك هفته با سرعت بسيار بالايي انجام خواهد شد .

نكته ي ديگر :

در صورتي كه شما مايل به همكاري با جومينا اسكريپت هستيد و مي خواهيد كه در اين سايت نويسنده يا حتي مدير باشيد يا با من و يا محمدرضا در تماس باشيد .

در حال حاضر تيم مديريت جومينا اسكريپت من و محمد رضا هستيم كه سايت ابتدا توسط محمد رضا آماده و مديريت ميشد كه من هم چهار هفته اي ميشه به تيم اضافه شدم كه خوب جا داره از امير تهراني عزيز هم تشكر كنيم كه اين فضا را ايجاد كرده و مديريت اصلي را به عهده دارن و البته ما براي پيشرفت كار به كمك و همفكري افراد بيشتري نياز داريم .

با تشكر

خوشحال ميشيم كه ما را با نظراتتون همراهي كنيد و لطف كنيد در صورتي كه اسكريپتي مشكل داره به ما در نظرات خود جومينا اسكريپت خبر بديد .

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...