reza1388 5 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به کاربران و مدیران جومینا من یک قالب دارم ولی وقتی بر روی مدیریت سایتم نصب می کنم منوی سمت راست و چپش خلیی کوچک است می خواستم می دونم منوی های سمت راست وچپش را بزرگ کنید عکس قالبش اگر می تونید بگین تا برایتان قالب را پیوست کنم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز براي اينكار بايد زcss قالب را ويرايش كنيد در صورت امكان قالب را قرار دهيد تا دوستاني كه توانايي انجام كار را دارند درخواست شما را انجام دهند موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 فایل سی اس اس رو اینجا قرار بدین و اندازه رو هم بگین تا براتون درست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام اگه قالب رو خریداری کردید و یه جورایی تجاری هستش و نمی تونید تو انجمن بذارید دموی آنلاین بذارید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 برای شما منوی سمت راست و چپ و مطالب را سایزش را تغییر دادم و فایل را پیوست کردم. ببینید اگر مشکلی داشت بگید تا براتون درستش کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر