clik8000 102 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان امروز يه قالب مذهبي ديگه طراحي کردم با نام انتظار-فعلاً اسکرين شاتشو ميذارم اگه خوشتون اومد بگيد تا کد نويسي شو شروع کنم -البته اين رو هم بگم واسش دو روز زحمت کشيدم اين قالب فعلا داراي 5 موقعيته چون يه کم مشغله کاري دارم اگه وقت کنم موقعيت هاشو زياد مي کنم تا تکميلتر بشه راستي اگه طرح ايرادي يا مشکلي داره بگيد تا روش اعمال کنم با تشکر وحيد عابديني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان امروز يه قالب مذهبي ديگه طراحي کردم با نام انتظار-فعلاً اسکرين شاتشو ميذارم اگه خوشتون اومد بگيد تا کد نويسي شو شروع کنم -البته اين رو هم بگم واسش دو روز زحمت کشيدم اين قالب فعلا داراي 5 موقعيته چون يه کم مشغله کاري دارم اگه وقت کنم موقعيت هاشو زياد مي کنم تا تکميلتر بشه راستي اگه طرح ايرادي يا مشکلي داره بگيد تا روش اعمال کنم با تشکر وحيد عابديني آقا بسم الله... خیلی زیباست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kanoonreza 1 ارسال شده در مهر 90 آقا من این قالب رو میخواهم،لینکش رو هرچه سریع تر بگذار ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nourooz 2 ارسال شده در مهر 90 محشره. فقط اگه سه تا موقعیت دیگه در بالا اضافه کنید خیلی بهتر میشه.مثل قالب امام علی(ع) که همین سایت جومینا گذاشته. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام *تو متن شهادتین اشهد ان فاطمه عصمه الله الکبری الله جا افتاده (معنیش خراب می شه) در ضمن الکبری درستش هست ادبیاتی هم مورد پیدا می کنه *از لحاظ مفهومی اندکی صبر سحر نزدیک است با تصویر تشبیه کردن به امام زمان و پشت کردن جور در نمی یاد یه تصویر باشه که اومدن رو نوید بده بهتره مثلا تصویر اسبی که به طرف شما می یاد البته این یه نظره ولی از این جهت که غیبت رو اعلام کنه و بگه نبودن عزیزی ناشناخته این خوب بیان شده ولی با این شعر بیشتر جور در می اومد "ای یار غائب از نظر به خدا می سپارمت ***جانم بسوختی و به دل دوست دارمت" *زیر بسم الله طرح مستطیل شکل گوشه مستطیل اسلیمی یه کم شبیه تاج شده علاوه بر اینکه زیر همون اسلیمی یه زائده است که تو ذوق می زنه *تو نوشته فی هذه الساعه اگه بتونید هذه رو به همین صورت کنید (نمی دونم تو شکسته می شد یا نه! امون از حافظه) خیلی بهتر می شه یعنی ه اونرو 2 چشم کنید و اگه نشد بهتره که اون علامت ه رو که تو علامتها هست و معمولا زیر این جور ه می ذارن بذارید خیلی زیباتر و پرتر به نظر می رسه *خب دیگه زیاد حرف زدم ولی انصافا این 2 روز رو وقت گذاشتن رو شاخشه اما حقیقتاارزش داره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مهر 90 سلام *تو متن شهادتین اشهد ان فاطمه عصمه الله الکبری الله جا افتاده (معنیش خراب می شه) در ضمن الکبری درستش هست ادبیاتی هم مورد پیدا می کنه *از لحاظ مفهومی اندکی صبر سحر نزدیک است با تصویر تشبیه کردن به امام زمان و پشت کردن جور در نمی یاد یه تصویر باشه که اومدن رو نوید بده بهتره مثلا تصویر اسبی که به طرف شما می یاد البته این یه نظره ولی از این جهت که غیبت رو اعلام کنه و بگه نبودن عزیزی ناشناخته این خوب بیان شده ولی با این شعر بیشتر جور در می اومد "ای یار غائب از نظر به خدا می سپارمت ***جانم بسوختی و به دل دوست دارمت" *زیر بسم الله طرح مستطیل شکل گوشه مستطیل اسلیمی یه کم شبیه تاج شده علاوه بر اینکه زیر همون اسلیمی یه زائده است که تو ذوق می زنه *تو نوشته فی هذه الساعه اگه بتونید هذه رو به همین صورت کنید (نمی دونم تو شکسته می شد یا نه! امون از حافظه) خیلی بهتر می شه یعنی ه اونرو 2 چشم کنید و اگه نشد بهتره که اون علامت ه رو که تو علامتها هست و معمولا زیر این جور ه می ذارن بذارید خیلی زیباتر و پرتر به نظر می رسه *خب دیگه زیاد حرف زدم ولی انصافا این 2 روز رو وقت گذاشتن رو شاخشه اما حقیقتاارزش داره موفق باشید با سلام میتونید قالب رو این قسمت دانلود کنید http://forum.joomina.ir/thread-7633.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر