pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 سلام کسی میدونه کامپونت مدیریت دانلود داکمن نسخه فارسیش رو باید از کجا گیر بیارم؟ هر چی تو نت سرچ کردم چیزی پیدا نشد ! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام تو انجمن پارس جوم و جومفا سرچ کردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 آره سرچ کردم اما فقط اسمشون بود و لینک دانلود نبود . چند جا هم نوشته بود این کامپونت تجاری هست ! ولی بیخیال من از کامپونت پیوست ها استفاده کردم، خیلی خوب کامپونتی هست. اطلاعات فایل و دفعات دانلود هم نشون میده ! ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام بله این افزونه تجاری هست ! بله هست تقریبا همه افزونه های مدیریت ! مثلا جی دانلود .... میتونید فارسیشو از سایت خودمون دریافت کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر