semac 4 ارسال شده در مرداد 89 سلام ميخواستم ببينم كامپوننت خبرنامه اي وجود داره كه وقتي سايت به روز شد به صورت خودكار براي اعضا ايميل بفرسته؟ كامپوننت هاي Acajoom و ccnewslator و my mail همچين امكاني ندارند...تست كردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در مرداد 89 منم دنبال یه خبرنامه خوبم،کسی میتونه معرفی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 سلام از اساتید کسی میتونه همچین افزونه ای معرفی کنه ؟ یا نه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 خبرنامه همیشه یک موضوعی بوده که بعضی اوقات با مشکلاتی از قبیل ارسال نشدن و یا اجازه ندادن سرور برای ارسال های زیاد ، پیدا نشدن افزونه مناسب و همچنین گرفتن فضائی از هاست روبرو شده و تنظیماتی که داشته و کلاً دردسر ولی یک راهکاری که من همیشه برای خبرنامه دارم استفاده از فید برنر گوگل هست در گوگل ثبت نام می کنید و خلاص لینکش را می گذارید و هر که توی آن آدرس ایمیل را داد از ارسال جدید با خبر میشه لیست اعضا را دارید و ثبت نامش هم برای کاربر خیلی راحت هست آموزش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 واقعا ممنون فقط یه سوالی داشتم با توجه به وضیعت سایت من من مجبورم چندین آر اس اس به فیدبرنر معرفی کنم ( برای هر بخش یه آر اس اس ) تو قسمتی که آر اس اس بهش معرفی میکنیم چه کار کنم که 10 آر اس اس من رو یک جا قبول کنه و در واقع هر کسی با یه بار عضویت در خبرنامه از اخبار همه بخشهام مطلع بشه ؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 فکر نمی کنم بشه دوستان تست کردند جواب بدهند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر