ciw 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام.من میخوام پسورد ادمین را عوض کنم به چه شکل میشه انجام داد؟و اگه بخوام پسورد هاست را عوض کنم به چه شکل میشه انجام داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام برای تغییر پسورد ادمین اگه جوملای شما 1.5 باشه باید به روش زیر عمل کنید به مدیریت سایت رفته: www.sitename.com/administrator و بعد از وارد کردن نام کاربری (user) و رمز (password) به مدیریت سایت وارد میشید بعد از منوی بالای سایت روی گزینه "سایت" کلیک کرده و در منوی باز شده "مدیریت کاربران" رو انتخاب کنید و کاربر ادمین رو پیدا کنید و روی اون کلیک کنید، شما به قسمت ویرایش کاربر وارد شدید حالا در قسمت "رمزعبور جدید " رمز خود را وارد نمایید و در قسمت "تایید رمز عبور " دوباره رمز جدید خود را وارد نمایید و دکمه ذخیره را فشار دهید رمز شما تغییر داده شد. برای تغییر رمز هاست هم نوع کنترل پنل (مثلا Cpanel,Direct Admin) خودتون رو بگید تا من آموزشش رو براتون بزارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام این روش برای سی پنل: برای تغییر پسورد باید وارد سی پنل بشید در قسمت preferenecs > گزینه ی channge password رو بزنید و در اونجا میتونید این کارو انجام بدید. برای دایرکت ادمین هم به این لینک مراجعه کنید آموزش تصویر تغییر رمز در دایرکت ادمین موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر