zilan 0 ارسال شده در مرداد 89 با عرض سلام و خسته نباشید. من این قالب رو دانلود کردم و تصمیم گرفتم آن را برای سایت ارائه هاستینگ آماده کنم. برای همین چند تا سوال داشتم در مورد این قالب که اگه اجازه بدید همین جا می پرسم. اندازه هر یک از موقعیت ها را از کجا بفهمم چقدر هستند؟ مثلا موقیت banner1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوست عزيز اين روش كلي هست و در اكثر قالب ها به همين شكل هست شما اول نام موقعيت را در فايل ايندكس جستجو كنيد و بعد از آن كلاس اين موقعيت را نگاه كنيد و در فايل سي اس اس به دنبال اين كلاس بگرديد. و در آنجا طول و عرض موقعيت را مشاهده خواهيد نمود موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در مرداد 89 یک کار دیگه هم می تنید بکنید استفاده از افزونه های آزمون خطا در فایر فاکس و اپرا اینم جواب می ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zilan 0 ارسال شده در مرداد 89 کد رنگ بکگراند یک موقعیت رو از کجا بدست بیارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zilan 0 ارسال شده در مرداد 89 توی سایت زیر دو تا اسلاید شو هست، کسی ماژولی مثل اینا رو داره؟ http://www.mayadesign.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 89 با سلام ماژول اولی {اسلایدشو} = jaslideshow2 دومی رو نمیدونم ولی میتونید از اینجا گزینه خوبی رو برا خودتون پیدا کنید موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
srafil 1 ارسال شده در مرداد 89 دوستان ماژولی که در بنر1 استفاده شده چی هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در مرداد 89 با سلام ماژول اولی {اسلایدشو} = jaslideshow2 دومی رو نمیدونم ولی میتونید از اینجا گزینه خوبی رو برا خودتون پیدا کنید موفق باشید یا علی ماژول دوم celebrity هست که در پکیج بهمن نیوز مربوط به سایت الماس همراه الحاقات بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر