ycncyf 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من این سایتی که عمسشو پایین میزارم درست کردم ولی همونطور که میبینید تو مانیتور های عریض این جوری نمایش داده میشه و هدر سایت تکرار میشه ..لطفا راهنماییم کنید چه جوری درستش کنم :1:ببخشید عکسسشو .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من این سایتی که عمسشو پایین میزارم درست کردم ولی همونطور که میبینید تو مانیتور های عریض این جوری نمایش داده میشه و هدر سایت تکرار میشه ..لطفا راهنماییم کنید چه جوری درستش کنم سلام دوست من : برو فایل قالبت رو باز کن و دستور هد سایت که مسیر تصویر وجود دارد به صورت زیر در بیار: background-repeat:no-repeat; یعنی در جایی که تصویر هدرت مسیر دهی شده جلوش repeat داره اونو حذف کن یا مثل بالا درش بیار . یا علی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ycncyf 0 ارسال شده در شهریور 90 توی این حالت خست ولی بازم تکرار میشه:sاونقدر اعصابم خورده همش اشتباه تایپ میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر