محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 سلام. من یک قالب برای سایت خودم پیدا کردم اما طریقه نصبش با بقیه قالب ها فرق داره! من نمی دونم این قالب رو چگونه نصب کنم لطفا کمکم کنید. خیلی برام مهم هست. این ادرس قالب ****** لینک قالب به دلیل تجاری بودن حذف شد ****** این دمو قالب دوستان اگه می شه لطفا کمکم کنیداین تصاویری از فایل قالب اگه می شه بگید این رو چطوری نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام این قالب تجاریه و تو انجمن ازش پشتیبانی نمیشه فقط همینقدر بگم که فایلی که شما دریافت کردید شامل فایل زیپ قالب+ماژولهای مربوطه هستش و نسخه نصبی قالبه که بهمراه جوملا عرضه شده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 وقتی می خوام نصبش کنم باید تمام فایل ها رو تو روت جوملا بریزم؟ بعد همه چی خود به خود سر جاش می ره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 این قالب تجاریه و تو انجمن ازش پشتیبانی نمیشه همونطور که جوملا رو نصب میکنی اینم نصب کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 شما عین جوملا این رو نصب کن البته جوملاش انگلیسی قالب بطور خودکار همراه اون جوملا نصب میشه البته فک نمی کنم به درد شما بخوره کلا کار با قالب های تجاری زیاد خوب نیست بخصوص با سرعت اینترنت ما:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 یعنی اگه شما یک سایت داشتین که محبوب بود ,این قالب ها رو نصب نمی کردید؟ دوستان نظر شما برای من خیلی مهم هست. خوب من از خیر این قالب گذشتم. می تونید یک قالب در زمینه بازی به من معرفی کنید؟ اگه می دونید لطفا به من کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان در انجمن قرار دادن لینک دانلود مجاز نیست ولی میشه راهنمایی کرد و راهنمایی نصب هیچ مشکلی نداره! شما طبق گفته niko این بسته رو مثل جوملا از ابتدا در سایت آپلود و نصب کنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر