bayat 1 ارسال شده در شهریور 90 سلام من یک قالب با آرتیستر ساختم کامل نصب میشه ولی موقع راه اندازی سایت این ارور را میده چه کار کنم Warning: Missing argument 3 for JHTMLIcon::print_popup() in /home/shahabsa/public_html/components/com_content/helpers/icon.php on line 136 Warning: Missing argument 3 for JHTMLIcon::email() in /home/shahabsa/public_html/components/com_content/helpers/icon.php on line 67 Catchable fatal error: Object of class JURI could not be converted to string in /home/shahabsa/public_html/templates/travelling20/functions.php on line 1887 با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام به نظرم شما قالب رو به درستی طراحی نکردید در فراخوانی آیکون های ایمیل و ... مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما نمایش آیکون های ایمیل و پی دی اف و ... غیره رو برای مطالب غیرفعال کن ببین درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در شهریور 90 من چک کردم کرکی برای این نرم افزار بود روی این ورژن Artisteer.3.0.0.41778 که آخرین ورژن است این مشکل را به وجود می آورد ولی روی ورژن Artisteer.v3.0.0.33215 این مشکل را ندارد و به خوبی اجرا می شود فقط نمیشود آن را سیو کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام بله به هر حال نرم افزارهای کرک شده این مشکلات رو هم دارن البته پیشنهاد می کنم با این نرم افزار قالب نسازید چون سرعت خوبی ندارن و .... که تو انجمن زیاد صحبت شده در موردش الان مشکلتون رفع شد بالاخره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر