esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به همه اساتيد راستش من حدود 10 ماهي هست كه سايتي را راه اندازي كردم اما هيچ كدوم از عكسهاي سايتم را توي سرچ گوگل نمياره.اينم بگم كه بعضي از اين عكسها منحصر به فرد ميباشه كه فقط توي اين سايته و مطلب اون را توي قسمت وب در رنكينگ اول مياره اما عكسها را اصلا نمياره. از بعضي ها هم سوال كردم گفتم احتمالا عيب از كد alt هستش ميخاستم ببينم راه حلش چي هست......... اينم سايت: www.tarhefarda.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 درود بر شما بله مشكل از alt تصاوير هست و بايد براي تك يه تك آن ها را تعريف نماييد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 درود بر شما بله مشكل از alt تصاوير هست و بايد براي تك يه تك آن ها را تعريف نماييد خوب دوست عزيز من الان چطوري براي اين همه عكس تك تك alt بزارم؟ راه حل اساسي نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما وقتی عکسی رو در ادیتور جوملا وارد میکنید در پنجره باز شده وقتی عکس رو انتخاب میکنید در زیر مسیر عکس دو فیلد وجود داره که یکی مربوط به alt هست و یکی هم عنوان عکس هست که در صورت نمایش ندادن عکس به نمایش در میاد خوب وقتی این دو رو مینویسید و قرار میدید دیگه گوگل عکس شما رو میشناسه و سئوی شما بهتر میشه یکی از اصولی ترین کارهای سئو همین کد alt و title برای عکس ها هستند که خیلی از وب مسترها توجهی به این موضوع نمیکنند. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 سلام یک نکته دیگه هم هست کسی بش توجه نمی کنه توفایل robots.txt باید به گوگل اجازه بدین که به پوشه image دسترسی داشته باشه این خط را از تو فایل robots.txt پاک کنید Disallow: /images/ بقیه کارهایی هم که دوستان گفتن انجام بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 خب شما اين را ببين http://www.tarhefarda.com/index.php?option=com_content&view=article&id=246:lotfallah&catid=73:lotfallah&Itemid=67 من اينجا حدود 30 تا عكس دارم كه از طريق {/image}filename{image} اونا را گذاشتم ............... در حالت چطوري ميشه كد alt را بكار گرفت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 اونایی که با پلاگین ایجاد شدن رو نمیشه بهشون تگ alt اضافه کرد مگر اینکه تو تنظیمات خود افزونه مربوطه چیزی پیدا کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 سایتت رو سئو کن کاری هم که گفتم انجام بده این حداقل کاریه که میتونی انجام بدی واگرنه میتونی دنبال افزونه گالری بهتری باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 پس با اين توصيفاتي كه شما دادين عيب از گالري ميشه؟ يه راهنما هم اگه ميشه براي سئو بزارين ...... با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 پس با اين توصيفاتي كه شما دادين عيب از گالري ميشه؟ يه راهنما هم اگه ميشه براي سئو بزارين ...... با تشكر بله مقالات و افزونه هایی برای سئو تو جومینا هست سرچ کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad.rh 2 ارسال شده در شهریور 90 با عرض سلام خدمت دوست عزیز اول اینکه سایت شما سئو نیست بعد اینکه شما باید خط Disallow: /images/ [justify]از فایل robots.txt پاک کنید زیرا این خط دستور به تمام موتورهای جستجو از جمله ربات مخصوص تصاویر گوگل این اجازه را نمی دهد که تصاویر شما را ایندکس نمایند ولی قبل از آن نیز باید تمام تصاویر خود را بهینه سازی نمایید که این امر هم تنها به استفاده از alt تنها خلاصه نمی شود اگر چه یکی از مهمترین موارد در بهینه سازی تصاویر محسوب می شود ولی توصیه می کنم که با توجه به اینکه از گالری تصاویر استفاده می کنید حتما با این اصول آشنایی داشته باشید[/justify] این مقاله نیز شاید بتواند شما را راهنمایی نماید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 من aceSEF را دانلود كردم و نصبش كردم اما حالا 2 تا سوال دارم: اول اينكه اين به كارم مياد و ميتونه مشكلم را حل كنه؟ و ديگه اينكه نسخه حرفه اي اين پلاگين را از كجا بايد گير بيارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 مشکل شما رو دوستان راهنمایی کردن acesef شما رو در سئو خیلی کمک میکنه در مورد نسخه حرفه ای شما باید از سایت اصلی خریداری کنید اگه به کارتون بیاد افزونه ارزشمندی هست و ارزش خریداری رو داره در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 پلاگين اسلايد شويي هست كه خودش اين مورد را رعايت كنه يعني كدهاي alt را قرار بده؟ من سرچ كردم براي وردپرس بود اما جوملا مثه اينكه چيزي نداشت ..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر