محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 سلام من می خواهم یک خبر خوان در سایت خودم قرار بدم. یعنی هر مووع جدیدی که در انجمن من نوشته می شود نمایش داده شود. برای انجام این کار باید چکار کنم؟ ادرس خبر خوان انجمن خودم رو چطور پیدا کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 آدرس مسیر نصب انجمن سایت را بدهید، مثلاً اگر در پوشه Forum باشه آدرس را http://www.yoursite.com/forum را به خبرخوان بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 همین کا رو کردم اما نیومد! چکار کنمببینید می تونید تو این دوتا تصویر من رو راهنمایی کنید. یکی برای کامپونت خبر خوان هست و یکی برای مازول خبر خوان [/center] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام خوب هر دو مربوط به لینک خبر خوان هست اگه از خبرخوان جوملا استفاده میکنید که راحت لینک رو وارد میکنید و به وسیله ماژول تعبیه شده در جوملا اون رو نمایش میدید و اگه از افزونه دیگه ای هم استفاده میکنید لینک رو قرار بدید خود افزونه خبرخوان نمایش میده در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 لینک خبر خوان برای انجمن چه ادرسی هست؟ ادرس خود انجمن هست؟ ادرس خبر خوان را تو هر دو مثل هم وارد کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما در قسمت پارامترهای اضافی در کادر لینک باید آدرس اینترنتی انجمن خودتون رو بنویسید مثلا http://www.yoursite.com/forum و در پارامترهای ماژول در کادر آدرس خبرخوان ادرس خبر خوان انجمن رو بنویسیئ مثلا برای جومینا اینه http://forum.joomina.ir/syndication.php موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 من همین طوری قرار می دم ولی چیزی نمی یاد! لطفا کمکم کنید:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 اگر سایت شما همین است ، شما در قسمت ماژول ها، نمایش خبرخوان را انتخاب کنید و آدرس خبرخوان را http://www.gamentech.ir/forum/forum.php وارد کنید و توضیحات را خیر بگذارید و ذخیره کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 نه می خواهم در سایتم قرار دهم ادرس سایت من:www.gamentech.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 بله، در سایتتون در قسمت ماژول ، نمایش خبرخوان را انتخاب و آدرس را آن که گفتم قرار بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 طبق فرمایش شما عمل کردم ولی درست نشد که! حالا چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 من الان همین خبرخوان را با همین آدرس ایجاد کردم روی لوکال و الان 4 تا مطلب را نمایش داده. درست تنظیمات را انجام میدهید؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 اره اینم عکسش من توضیحات خبر خوان رو رو خیر گذاشتم ولی بازم نیومد. در کامپونت خبر خوان قسمت لینک باید ادرس انجمن رو وارد کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 بله باید آدرس صفحه اصلی انجمن را بگذارید. الان روی سایتتون که فعال نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 الان همه چیز رو اونطوری که شما گفتید کردم ولی بازم که نیومد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 الان خبرخوان انجمنتون را درون این سایت ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 پس چرا برای من نمی یاد؟ می تونید از تک تک مراحلی که انجام می دهید تصاویری بزارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر