9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام خسته نباشيد در انجمن گشتم ولي همچين چيزي پيدا نكردم ميخوام از مثلا 10 مطلب آخر سايت ار اس اس داشته باشم سايت ما چون در صفحه اصلي هيچ خبري نداره و تمام مطالب در افزونه ها منتشر ميشه نميشه از همه مطالب خروجي داشت تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مهر 90 عذر میخوام مجبور شدم کامنت بذارم تا تایپیک بالا بیاد و یه نفر جواب بده بالاخره این مشگلی هست برای سایت ما که آر اس اس حسابی از مطالب نداریم الان از آر اس اس خود جوملا استفاده میکنم اما برای 3-4 تا بخش کلا غیر فعال هست !! نمیدونم این چند تا بخش حسابشون جداست از بقیه ظاهرا ! جتی وقتی از مدیریت مطالب بخش تنظیماتش تعریف میکنم که مثلا آمار بازدید های مطالب رو نشون نشده ! این چند تا بخش نشون میدن !!!!!!!!!! ممنون میشم دوستان کمک کنن این هم لینک 2تا بخش که با هم تفاوت دارن بخش ورزش بخش سیاسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام شاید واسه اینه که لینک یکی فارسی و دیگری نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مهر 90 نه متاسفانه به این دلیل هم نیست چون مجموعه های دیگه ای هم هستند که لینکشون فارسی هست ولی مثل این مجموعه سیاسی قاطی ندارن ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر