رفتن به مطلب
ebrahimt

درخواست افزونه

پست های پیشنهاد شده

من دنبال یک کامپوننت یا افزونه برای جوملا می گردم که بشه عضویت کاربران رو به سه بخش تقسیم کرد

مثلا سه گروه مختلف بتونند هر کدام با فرم مربوط به گروه خود اطلاعات خودشون رو هنگام ثبت نام در وبسایت جوملایی وارد کنند.

نمیدونم آیا افزونه آماده ای در این خصوص هست یا نه

اگر نیاز به برنامه نویسی کامپوننت باشه حدودا هزینش چقدر میشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

احتمالا شما بتونید برای این کار روش های مختلفی پیدا کنید ، یکی از روش ها ، استفاده از فرم ساز RSForm PRO هست.

شما می تونید به وسیله این فرم ساز ، 3 تا فرم مختلف ایجاد بکنید ، بعد با یه مقدار کد نویسی ، کاری بکنید که وقتی کاربر کلید ثبت اطلاعات رو میزنه ، صرفا مشخصاتی که جوملا لازم داره تویه جدول های بانک اطلاعاتی جوملا ذخیره بشه و به صورت همزمان کل اطلاعات داخل فرم ساز RSForm PRO ذخیره بشه.

این روش کارتون رو راه می ندازه؟

خودتون می تونید کدنویسی ها رو انجام بدید و فقط نیاز به راهنمایی دارید یا می خواهید با صرف هزینه ، یکی از دوستان انجمن این کار رو براتون انجام بده؟

پیشنهاد می کنم کمی صبر کنید و نظر دیگر اساتید رو بشنوید ، بعد اگر خواستید از همین روشی که من پیشنهاد دادم استفاده کنید ، به سوال های بالایی جواب بدید.

موفق باشید و سربلند

یا علی

لینک به ارسال

سلام

همانجور که دوست عزیزمون گفتند فرم هاتونو بسازید. و بعد در صفحات مختلف قرار دهید و بعد با کامپونت سطح دسترسی جومینا . گروه های کاربری بسازید و صفحات رو واسه هر گروه تنطیم کنید .

کامپوننت سطح دسترسی جومینا

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...