mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به همه دوستان خوب جومینایی من مدتی هست که دارم با جوملا کار میکنم و به تعداد موهای سرم هم سایت رچو کردم (به زبون ما شیرازی ها خراب). البته فقط سایت های مربوط به خودم رو میگم نه مشتریان اما بعد از مدتی چند تا از دوستان کار هامو که میدیدن خوششون میومد و ازم خواستن که براشون سایت درست کنم شخصی نه شرکتی. منم بهشون گفتم در همین حد بلدم و تا اینجا هم فکر کنم به کار شما بیاد اونا هم قبول کردن و کلیه کار رو سپردن به دست خودم (حتی مدیریت سایت به صورت کلی) حالا با این تفاسیر میخواستم بدونم چطور باید هزینه های مختلف رو حساب کنم که هم اونا دلخور نشن هم من راضی باشم هم هزینه ساخت و هم هزینه نگهداری و مدیریت از دوستان ممنون میشم کمکم کنید یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز اين مسئله بيشتر به خودتون و شرايط مالي اونا بر ميگرده اما ميتونيد اول ليست قيمت سايتهاي ديگه رو بهشون نشون بديد و بعد هم هر طور با هم راه اومدن موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز اين مسئله بيشتر به خودتون و شرايط مالي اونا بر ميگرده اما ميتونيد اول ليست قيمت سايتهاي ديگه رو بهشون نشون بديد و بعد هم هر طور با هم راه اومدن موفق باشيد نظر شما کاملا صحیح اما میخواستم بدونم تا یه رنج قیمت بیاد دستم از دوستان هر کسی میتونه کمکم کنه نظر شخسیش و لطفا بیان کنه پیشاپیش ممنون یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام قیمت طراحی سایت با جوملا بستگی داره به اینکه چقدر وقت واسش بذارید این به نظرم بهترین راهه واسه تعیین قیمت مثلا روزی 50 تومن ("این عدد فقط برای مثال بودا") که البته این عدد با سرعت و میزان تخصص طراح متفاوت هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز قبلا هم در این باره تاپیکی ایجاد شده بود کاش قبل از ایجاد تاپیک اون رو هم میخوندید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز واسه طراحی یه سایت شخصی به نظرم 400 - 600 مناسبه چون افزونه های خاصی رو نمیخواد.... واسه مدیریت یه سایت شخصی اونم روزانه 5 تومن الی 8 تومن مناسبه اما ما واسه یه سایت خبری حتی روزی 35تومن هم واسه آپش گرفتیم اما یه سایت شخصی ناانصافیه بالای 7 تومن گرفت.... البته نظر شخصیمه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز قبلا هم در این باره تاپیکی ایجاد شده بود کاش قبل از ایجاد تاپیک اون رو هم میخوندید! میشه لطفن آدرس تاپیکو اینجا بذارین منم میخواستم پیدا نکردم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام و وقت بخیر بفرمایید : اینا تاپیک هایی بودند که مثل شما دنبال قیمت بودند : http://forum.joomina.ir/thread-3430.html?highlight=%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA http://forum.joomina.ir/thread-11981.html?highlight=%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA مطمئن نیستم منظور آقای مرادی اینا باشن ولی خواندن این تاپیک ها خالی از لطف نیست. امیدوارم مشکلتون حل بشه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر