firstclass 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام. من یه قالب HTML ساده دارم که دو ستون و یه تاپ منو و لوگو داره و هیچی دیگه نداره . میخواهم این قالب ساده رو تبدیل به قالب جوملا کنم. ممنون میشم اگر کسی کمک کنه . اگر کسی هم میتونه سریع خودش این کار رو انجام بده لطفا اینجا یا توی پیام خصوصی بهم خبر بده. ممنون این هم اسکرین شات قالب: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 توی انجمن چند تا آموزش هست سرچ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام این یکی از کاملترین تاپیک های انجمن در همین زمینه هست http://forum.joomina.ir/thread-4153.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
firstclass 0 ارسال شده در شهریور 90 تشکر از پاسخ دو دوست عزیز اما این آموزش ها نیاز به تسلط به css داره که من نمیتونم فایل css رو شخصا بسازم. چاره چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام چاره شما چند چیز هست یکی اینکه برید و سی اس اس یاد بگیرید و چیزهای دیگه... که این طول میکشه دوم یکی از دوستان که وقت داره براتون رایگان تبدیل کنه سوم اینکه شما سفارش بدید با هزینه براتون تبدیل به جوملا بشه حالا شما این سه راه رو دارید که فکر کنم سریعترین راه، راه سوم هست! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
firstclass 0 ارسال شده در شهریور 90 فرمایش شما صحیحه . من لینک صفحه قالب رو میذارم اگر کسی از دوستان لطف کرد و css اش رو درست کرد اینجا بگذاره ممنون میشم. (xml و index.php رو حاضر کردم.) اگر نه هم که طبق فرمایش آقای مرادی اگر امکان انجام کار سریع براتون هست یه پیغام بدید تا من فایل سفارش رو براتون بفرستم. با تشکر فرمایش شما صحیحه . من لینک صفحه قالب رو میذارم اگر کسی از دوستان لطف کرد و css اش رو درست کرد اینجا بگذاره ممنون میشم. (xml و index.php رو حاضر کردم.) اگر نه هم که طبق فرمایش آقای مرادی اگر امکان انجام کار سریع براتون هست یه پیغام بدید تا من فایل سفارش رو براتون بفرستم. با تشکر لینک ایندکس قالب: http://up6.iranblog.com/files2/1fthem.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر