pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 سلام. میخواستم بدونم قالب جوملا رو به چند روش میشه طراحی کرد؟ و کدوم روش از همش بهتره ؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام به ترتیب کیفیت 1 - طراحی قالب بصورت psd و تبدیل به قالب جوملا 2- فارسی سازی قالب های ltr 3 - طراحی توسط نرم افزارهای مربوطه مثلا آرتیستر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 پس اینی که میگن باید با css و html و php طراحی بشه واسه چیه؟ حالا من بخوام طراحی قالب رو یاد بگیرم باید از کجا شروع کنم؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 برای تبدیل psd به جوملا باید css و php بلد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 پس اینی که میگن باید با css و html و php طراحی بشه واسه چیه؟ حالا من بخوام طراحی قالب رو یاد بگیرم باید از کجا شروع کنم؟ :thankyou: سلام فقط بلد بودن css و html و php کافی نست باید به ساختار کد نویسی جوملاهم آشنا باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 پیشنهاد می کنم ابتدا سی اس اس و اچ تی ام ال رو بهمراه فتوشاپ خیلی خوب یاد بگیرید برای آشنایی با کدنویسی جوملا هم تو فروشگاه جومینا سی دی آموزشی هست می تونید از اون استفاده کنید موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 ممنون از همگی دوستان اگه همه تلاشم رو انجام بدم و واسش وقت کافی بذارم، چند وقته میتونم یه قالب طراحی کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام مونده شما به چی بگی طراحی ! حرفه ی ! متوسط ! ضعیف ! شوت ! مونده سطح اطلاعات فعلی شما چقدر باشه/ مونده شما از چه مابعی استفاده کنید / مونده تلاش شما چقدر باشه ! قدرت یاد گیریتون چقدر باشه ... نمیشه زمان گقت. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام به نظر من اگه کسی بخواد این موارد رو یاد بگیره باید حداقل سه ماه وقت بزاره تازه در حد متوسط یاد بگیره نه در حد حرفه ای کسانی که جوملا به صورت حرفه ای کار میکنند چندین سال هست که با جوملا و برنامه نویسی و طراحی کار کردن در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر