clik8000 102 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من چند رو پیش یه قالبی برای محرم طراحی کردم که تو کد نویسیش مشکل داشتم این هم لینکش http://forum.joomina.ir/thread-6609.html اما تو انجمن کسی به دادم نرسید بلاخره خودم با زحمت زیاد (یعنی 3 روز روش کار کردم ) تونستم کد نویسی قالب رو تموم کنم البته چوم باز هم یه مشکل کوچولویی داره واسه همین قالبو تو این بخش گذاشتم مشکلم هم اینه که تو منو راست یه فاصله کوچولو بالای منو هستش اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم ****************( لازم به ذکر می دونم دوستان اگه واسشون زحمتی نیست قالب رو نسب کنن و ایراداتمو بگن خیییییییییییییییییییییییلی ازتون ممنون میشم*****************************) قالب عاشورا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام واقعا تبریک میگم گرافیک قالبت فوقا العادست 2 نمره مثبت بهت اعتبار دادم مبارکت باشه:afro: شاید به نظر بد باشه که جوابت رو تو انجمن کسی نداد اما خوبیش اینه که خودت تلاش کردی و این چیزی که تو این 3 روز بدست آوردی رو هیچکس نمی تونست بهت یاد بده این قالب به همه دوستان دیگه فقط دنبال جواب نهایی و انجمن هستند نشون میده که فقط با تلاش میشه به جواب رسید تو این انجمن فقط راهنمایی میشید تا خودتون به جواب برسید برات آرزوی موفقیت دارم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 گرافیک قالب خوبه اما کدنویسیش یکم کم و زیاد و نقص داره اول: چندتا کد بالا اضافی هست <?php if($this->direction == 'rtl') : ?> <?php endif; ?> چون این css ها وجود نداره دوم: برای اینکه اون فاصله نیفته به دو تا تگ css باید float بدین این دو تگ #wrapper-right-01 #wrapper-right-02 اما در کل بهتون تبریک میگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان خیلی ممنونم که جواب دادین تقریباً قالبم تمومه ایراداتو حل میکنم یه چیزهای دیگه به گرافیک قالب اضافه کردم که خیلی زیبا شده ایشاالله اگه عمره باشه فردا میزارم تا همه هالشو ببرن با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما اگه دموی آنلاین قرار میدادید میشد راهنمایی کرد ولی معمولا این موردها با این کد حل میشن: #right{ margin-top:-5px; { حالا این right که به عنوان مثال نوشتم، تگ مربوط به قسمت وسط تگ سمت راست هست اگه مشکل حل نشد دموی آنلاین قرار بدید تا کامل راهنمایی کنم. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در شهریور 90 ممنون آقای مرادی حل شد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parham shakib 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام قالب فوق العاده زیبایی اگه براتون مقدوره فایل اصلاح شده رو اپلود کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در شهریور 90 سلام همون طوری که قول داده بودم بالاخره قالبو تموم کردم میتونید قالبو از این بخش دانلودش کنید. http://forum.joomina.ir/thread-6752.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر