محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 چرا وقتی به مطلبی امتیاز می دهم امتیاز ثبت نمی شود؟ مشکل از کجاست.برای مثال مثل مطلب زیر http://gamentech.ir/index.php/trailers/352--2-game-video2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام این مشکل با قالب های دیگه هم داری؟ اسلایدشو را غیرفعال کن ببین بازم امتیاز ثبت نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 خودم درست کردم. از جوابتون ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام لطفا در صورت امکان راه کار رفع مشکلتون رو بیان کنید تا از تجربه مفیدتون بهره ببریم... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 کار خاصی نکردم پلاگینش رو غیر فعال کردم و بعد فعال کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر