zigoratsoft 4 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من میخام توی سایتم برای هر کاربری که عضو سایت هست یک سری مطالبی رو نشون بدم یعنی اینکه هر کاربری که وارد سایت میشه یک صفحه ای داشته باشه که فقط پیام های خاص خودش که از طرف مدیر ثبت میشه رو ببینه (این صفحه برای هر کاربر با بقیه فرق کنه) مطالب رو برای هر کاربر خودم دستی وارد میکنم فقط می خوام شخصی بشه یه سری اطلاعات شخصی هر کاربره گزارش گردش حساب هر کاربره که باید دستی وارد کنم افزونه ای برای جوملا هست که این عمل شخصی سازی رو برام انجام بده؟ که بشه پیام شخصی برای هر کاربر گذاشت که از طریق خود سایت خونده بشه؟؟؟؟ فقط فوری لازمش دارم اگه لطف کنید زود جواب بدید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام میتونید از افزونه پیام خصوصی یا نامه نگاری استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zigoratsoft 4 ارسال شده در شهریور 90 این افزونه ای که میگید توی خود سایت هم کار میکنه یا فقط از طریق پنل مدیریت؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام نخیر از طریق مدیریت پیام ها باید فرستاده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepehr.shirzadi 7 ارسال شده در شهریور 90 از افزونه com_uddeim استفاده کنید . یا حتی با کمی تغییرات میتونید از DOCMAN استفاده کنید مثلا به صورت pdf صورت حساب ها رو قرار دهید و برای هر کاربر هم میشه دسترسی تعریف کرد که کدام فایل رو بتونه دانلود کنه و یا کلا ببینه و ... ولی کلا این کار ها دستی انجام دادنش جالب نیست . میتونید درخواست بدید دوستان بنویسند براتون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 آیا میشه برای بخش پیامها ویرایشگر رو فعال کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepehr.shirzadi 7 ارسال شده در شهریور 90 بله میشه ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zigoratsoft 4 ارسال شده در شهریور 90 بله میشه ... چطوری میشه فعال کرد؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepehr.shirzadi 7 ارسال شده در شهریور 90 سلام با عرض معذرت من برای uddeim گفتم که تو تنطیماتش می تونید یک سری دستورات رو برای ویرایش گر معرفی کنید ولی در باره خود پیام های جوملا نخیر ولی می گردم اگه راهی بود همین جا می نویسم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر