danesh 0 ارسال شده در شهریور 90 [align=center]به نام خدا باسلام با عرض پوزش من کامپونتalpha register را نصب کردم ولی وقتی وارد کامپونت می شوم خطای زیر ظاهر می شود: Fatal error: Call to a member function loadByOption() on a non-object in /home/bppdmlyx/public_html/administrator/components/com_alpharegistration/models/configuration.php on line 22 من گلاً به یک کامپونت زیبا و دارای قابلیت captcha نیاز دارم که از ورود ربات جلوگیری شود[/align]. آیا مشکل فوق حل شدنی است یا شما کامپونت بهتری سراغ دارید که نصب کنم؟ باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به جومینا خوش آمدید این مشل به احتمال قوی برای ورژن جوملای و افزنه شماست که باهم ناسازگار هستند ! شما از چه ورژنی وبرای کدوم تیم رو استفاده می کنید ؟(1.7؟) همانطوری که در سایت خودش علام کرده : Required : Joomla 1.5.x (Not compatible with Joomla 1.6 or 1.7) , PHP 5.x and MySQL 5.x با 1.6 و 1.7 ساز گار نیست --------------------------------------------------- اگه فقط captcha کپچا میخواین میتویند با اضافه کردن افزونه های که درین زمینه هستن و قبلا در تالار هم معرفعی شدند راحت به هدفتون میرسید و نیازی به آلفا یوزر نیست . سرچ کنید -> از جستجوی پیشرفته ----------------------------------------------- یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
danesh 0 ارسال شده در شهریور 90 به نام خدا با سلام خدمت دوستان عزیز، ورژن جوملای من1.6.6 است و توسط تیم مامبولرن فارسی شده است؟ توصیه شما دوستان عزیز برای ایجاد یک یک فرم عضویت قوی با captcha چیست؟ می توانید لینک یک کامپونت خوب را به من بدهید؟ یاحق. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام اول به شما پیشنهاد می کنم به جوملا 1.7 آپدیت کنید که نسخه پایدارش هم اومده و امنیتش هم بیشتر شده نگرانم نباشید بیش از 90 درصد افزونه 1.6 روی 1.7 هم کار می کنن اینم لینک برای دانلود فرم ساز http://extensions.joomla.org/extensions/advanced-search-results/537986 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر