mostafa272 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام من به دنبال افزونه ای می گردم که بتونم مطالب یه ماژول رو صفحه بندی کنم،ولی هر چی می گردم چیزی پیدا نمی کنم.کسی افزونه ای سراغ نداره؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید صفحه بندی مطالب ماژول ! لطفا منظورتون رو واضح تر بیان کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafa272 0 ارسال شده در شهریور 90 مثلا یه ماژول دارم که یه سری مطلب رو نشون میده یا یه سری خبر رو. می خوام یه افزونه ای باشه که بتونه این مطالب یا خبرها رو تو صفحات جداگانه نشون بده (البته تو خود محیط اون ماژول.) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در شهریور 90 مثلا یه ماژول دارم که یه سری مطلب رو نشون میده یا یه سری خبر رو. می خوام یه افزونه ای باشه که بتونه این مطالب یا خبرها رو تو صفحات جداگانه نشون بده (البته تو خود محیط اون ماژول.) سلام معمولا مطالب در سایت قرار میگیرن ، ماژول ها تیترش رو نشون میدن و بعد از کلیک روی تیتر ها ، همونطور که میخواهید ، اون مطلب باز بشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در شهریور 90 اون چیزی که تو نظرتونه اگه جایی دیدید لینک اون صفحه رو بدید منظورتون زیاد واضح نیست معمولا ماژول ها و کامپونت های سایت های خبری برای این کار ساخته شده اگه نمونه رو نشون بدید دوستان سریعا لینک یا نام افزونه رو بهتون میگن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafa272 0 ارسال شده در شهریور 90 یه چیزی می خوام تو مایه های این: http://basijut.ir/akhbar?start=14 یه ماژول jvnews بود که اونم درست کار نمی کنه (صفحه دومش خطا میده): Fatal error: Call to undefined function gd_info() in C:\wamp\www\Joomla\modules\mod_jvnews\classes\GdThumb.inc.php on line 1113 یه سری مازول خبری دیگه دارم ولی مشکل همشون اینه که page breaker ندارند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 برای این کار می تونید از ماژول های دیگه استفاده کنید و ماژول را ویرایش کنید که هر 5 عنوان را در یک صفحه نمایش بده البته برای این کار نیاز به php و در صورت درلخواه جاوا داریدالبته برای دمویی که گذاشتید نیازی به هیچ ماژولی نیست و از امکانات جوملا هست نمایش مطالب را بصورت بلاگ قرار دهید و 2 ستونه نمایید. همین! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر