amirmax 0 ارسال شده در شهریور 90 خسته نباشید چجوری میشه قالب بسته مدیریت مدرسه را که از همین سایت دانلود کردم تمام صفحه کنم مثل این سایت : http://www.sanatschool.com با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام چه جوری میشه که باید عرض ستون ها رو زیاد کرد شما شروع بکن هر جا مشکل داشتی تو انجمن بگو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام حرف آقا مرتضی گل دقیقا درسته ، از شما حرکت ، از خدا برکت بچه های انجمن هم انشالله کمکتون خواهند کرد. فقط به عنوان یه keyword عرض می کنم که باید عرض ستون های قالب رو به صورت % مقدار دهی کنید (البته من پیشنهاد می کنم فقط عرض ستون وسط رو شناور بکنید و ستون های چپ و راست ثابت بمونند) موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepehr.shirzadi 7 ارسال شده در شهریور 90 و با اجازه اساتید عزیز اگه می خواهی فیت بشه تو صفحه topmargin leftmargin rightmargin هم برابر 0 بذار. موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر