wahid2003vj 0 ارسال شده در شهریور 90 این حرف S که که در عکس زیر مشخص شده به چه ویژگی از افزونه اشاره داره و حرف اول چه کلمه ای هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام عکستون باز نمیشه لطفا عکستون رو در آپلود سنتر جومینا آپلودش کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wahid2003vj 0 ارسال شده در شهریور 90 این حرف S که که در عکس زیر مشخص شده به چه ویژگی از افزونه اشاره داره و حرف اول چه کلمه ای هست؟ نتونستنم پستم رو ادیت کنم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 Extension Specific Addon بنظرم ، به افزونه هایی که ویژه یک افزونه دیگه باشند گفته میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wahid2003vj 0 ارسال شده در شهریور 90 Extension Specific Addon بنظرم ، به افزونه هایی که ویژه یک افزونه دیگه باشند گفته میشه. میشه بیشتر توضیح بدین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 ببینید ، مثلا VirtueMart یه افزونه هست برای جوملا ، حالا به کامپوننت ها یا پلاگین هایی که برای VirtueMart نوشته میشه Extension Specific Addon میگن. البته من دقیق مطمئن نیستم ، ولی فکر کنم همین باشه که گفتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wahid2003vj 0 ارسال شده در شهریور 90 ببینید ، مثلا VirtueMart یه افزونه هست برای جوملا ، حالا به کامپوننت ها یا پلاگین هایی که برای VirtueMart نوشته میشه Extension Specific Addon میگن. البته من دقیق مطمئن نیستم ، ولی فکر کنم همین باشه که گفتم. اگه افزونه ای این اس رو داشته باشه یه سری هم اکستنشن واسه خوده اون افزونه موجوده یا اینکه اصلا خودش یک اکستنشن واسه یه افزونه دیگه هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 وقتی افزونه ای M داره ، یعنی تویه پکی که الان روبروی شما هست و ماژول هم وجود داره. وقتی افزونه ای L داره ، یعنی تویه پکی که الان روبروی شما هست و فایل زبان هم وجود داره. وقتی ... وقتی افزونه ای S داره ، یعنی تویه پکی که الان روبروی شما هست و افزونه ای وجود داره که مکمل یک افزونه دیگه هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر