محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 من وقتی می خواهم کامپونت نصب کنم ارور می ده و می گه لطفا کش مرور گرتان را پاک کنید و یا از کنترل + اف 5 استفاده کنید. من وقتی ctrl را زدم بعد باید چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 90 سلام راه سریع : کلید های ctrl + Shift + Delete رو نگه دارید . پنجره کوچک به نام Clear recent history ظاهر خواهد شد راه دوم : اول یک مرورگره فایرفاکس باز کنید و بعد از تب های بالا روی tools کلید کنید و بعد گزینه Clear recent history نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام عجیبه موقع نصب افزونه چنین اروری!!! با مرورگر دیگه تست کنید از چه مرورگری استفاده می کنید؟ در کل زدن ctrl + f5 کش مرورگر رو پاک می کنه. (شما باید کلید ctrl رو روی کیبورد بزنید و نگه دارید و کلید f5 رو بزنید.) با انجام کار بالا کش حذف و صفحه مرورگر رفرش می شه و می تونید اقدام کنید برای نصب کامپوننت... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 من هم همین کار رو کردم وتمام کش ها رو از بین بردم. من هم روی کروم و هم روی موزیلا امتحان کردم. اینم عکسش در واقع هر افزونه ای نصب می خواهم بکنم این ارور رو میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 الان یک روز هست که این مشکل را دارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در شهریور 90 من هم همین کار رو کردم وتمام کش ها رو از بین بردم. من هم روی کروم و هم روی موزیلا امتحان کردم. اینم عکسش در واقع هر افزونه ای نصب می خواهم بکنم این ارور رو میده. با انجام کار بالا کش حذف و صفحه مرورگر رفرش می شه و می تونید اقدام کنید برای نصب کامپوننت... موفق باشید سلام نظر من اینه: فکر کنم رفرش( ctrl+f5) رو واس این میگه بکن تا تغییرات حاصله رو بتونی ببینی و برای بعد از نصب کاربرد داره ارور خاصی نمیتونه باشه ! و تاثیری برای قبل از انجام نصب کامپوننت نداره و برای بعد از نصب کاربرد داره تا تغییرات اعمالی دیده بشه حالا اینکه چرا برای هر نصبی این پیام رو میده ، جای بحث داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 وقتی یک افزونه را از طریق کامپبوتر اپلود می کنیم و در جوملا نصب می کنیم در پوشه tmp فایل زیپ همان افزونه درست می شود. درست هست یا نه؟ اگر من این فایل زیپ را حذف کنم مشکلی برای خودافزونه نصب شده, پیش می اید.؟ اگه این رو به من جواب بدید شاید بقیه رو بفهمم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام + پاک کردن اون فایل زیپ که در پوشه tmp هست هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه. + همون طور که آقا حامد فرمودند ، احتمال قوی اون پیغام به عنوان خطا یا اخطار داده نمیشه و فقط به عنوان یک تذکر هستش که ، برای اینکه آخرین تغییرات رو رویه مرورگرتون ببینید ، از Crtl و F5 استفاده کنید. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر