phpnet 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام http://stonewall.ir/?page_id=28 این صفحه رو لطف کنید نگاه کنید. نمیدانم با چی کدی درستش کرده اند که وقتی روی هر سطر جدول می بری زمینه اش عوض می شه. من درست کرده ام ولی وقتی ماوس روی جدول می رسه همه جداول زمینه اش عوض میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام تو کد سی اس اس قالبش رو ببین این کدها هست که اونجوری میشه td{padding:10px;color:#888;} tfoot td{border:0px;} th,tr:hover{background-color:#f0f0f0;} table { border: 1px solid #e7e7e7; text-align: left; margin: 0 -1px 24px 0; width: 100%; } tr th, thead th { color: #888; font-size: 12px; font-weight: bold; line-height: 18px; padding: 9px 24px; } tr td { border-top: 1px solid #e7e7e7; padding: 6px 24px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
darkyashar 0 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز اولا که باید کد سطر جدول مورد نظرت رو پیدا کنی و سپس تو کدت بگی که وقتی موس روی سطر مورد نظر رفت عوض بشه نه تمام سطرهای جدول برای انجام این کار نیاز به دانستن دانش html و css داری اگه بخوای من میتونم با یه هزینه جزعی برات ردیفش کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در شهریور 90 جناب آقای دفاعی از راهنمایی تان متشکر برای دوستان عزیزی که ممکن است با مشکل من مواجه شوند. من این جدول رو درآوردم ولی وقتی ماوس رو روی جدول می بردم کل جداول رنگ زمینه اش عوض می شد و تازه بدتر کدهای که نوشته بودم روی کل جداول در جوملا تاثیر گذاشته بود مثلا جداول فرم تماس هم تحت تاثیر کدهای من قرار گرفته بود. من کدهای جدول خودم را داخل یک دایو قرار دادم و در سی اس اس هم کدهای جدول مورد نظرم را تحت نام کلاس دایوی که درست کردم بودم قرار دادم درست شد. و مشکل تغییر زمینه کل جداول را هم به شکل زیر درست کردم: .entry /*th,*/tr:hover{background-color:#f0f0f0;} یعنی th رو کامنت کردم و فقط tr یعنی سطرهای جدول را گذاشتم که وقتی ماوس روش میره رنگ زمینه شون عوض بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر