FPG 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام . جومینا نسخه 1.5.23 جوملا رو فارسی کرده ؟ اگه این کار رو انجام داده لطفا لینک دانلودش رو بهم بدید، با تشکر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام جومینا نسخه های 1.6 و 1.7 رو برای اولین بار در ایران ترجمه کرده ولی برای نسخه 1.5 رو ترجمه نکرده . برای این نسخه میتونید از جوملا تین های دیگه استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FPG 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام . کاش نسخه 1.5.23 رو هم فارسی سازی کرده بودید. واقعا کارتون عالیه،بابت زحمات بی چشم داشتتون واقعا سپاس گذارم . بنده اول نسخه 1.7 شما رو نصب کردم اما به خاطر قالب و افزونه های کمش مجبور به نصب نسخه 1.5.23 شدم . راستی من چرا نمیتونم پست هام رو ویرایش کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام پست ها بعد از مدت زمان خاصی قابل ویرایش نیستند ! بعد از ارسال اگه بخوای سریعی میتونید ویرایش کنید ولی بعد از 30 دقیقه دیگه نمیتونید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر