mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 با سلام امیدوارم حال همه دوستان جومینایی عزیز خوب باشه من قالبم مگا منو داره ولی نمیدونم چطور باید ماژول لاگین رو توی منوی بالای سایتم بذارم آخه دموی قالبم رو که گرفتم این رو داشت اما من نمیدونم چطور پیشاپیش از مدیران عزیز جومینا هم عذر خواهی میکنم اگه موضوع تکراری هستش:thankyou: قالب سایتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 سلام خواهش میکنم ! کاش بجای عواهی سرچ میکردین قبلا در مورد مگامنو بحث شده ! @ اگه مگامنوتون اصولی کارشده باشه تو تنظیمات منوها یه قسمت دیگه هم اضافه شده (باید پلاگنش فعال باشه) که ازون جا باید اوکی کنید. @سرچ کنید ! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مهر 90 با سلام دوباره من هنوز دقیقا نتونستم منوی لوگین یا ماژول دیگه ای رو توی منوی بالای سایتم معرفی کنم از دوستان اگر کسی دقیقا اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم کمکم کنه منتظر کمک عزیزان هیتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مهر 90 چند سال بعد دوستان لطفا کمک کنید دیگه:thankyou: پیشاپیش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر