clik8000 102 ارسال شده در شهریور 90 با سلام خدمت اساتید عزیز من قالبو تو فتوشاپ طراحی کردم و تبدیل به جوملاش کردم اگه امکان داره موارد زیر رو واسم بگید خییییییییلی ممنونتون میشم+ایراداتی که تو قالب طراحی شدم هستش رو بگید. • من می خوام منو ها مثل تصویر 2 بشن یعنی هر چقدر که منو اضافه کنیم منوی راست بیاد پایین و داخل کادری که تو فتوشاپ طراحیش کردم باشه. • میخوام content داخل کادری که تو فتوشاپ طرحیش کردم قرار بگیره. • Footer هم وقتی که منوی راست و کانتنت زیاد میشه بیاد پایین. • در کل من میخوام قالبم به شکل تصویر شماره 2 بشه اگر امکان داره نحویه قرار دادن منوی راست و کانتنت رو به صورت کل بیان کنید ممنون میشم. تصویر1 تصویر 2 قالب با تشکر:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 با سلام خدمت اساتید عزیز من قالبو تو فتوشاپ طراحی کردم و تبدیل به جوملاش کردم اگه امکان داره موارد زیر رو واسم بگید خییییییییلی ممنونتون میشم+ایراداتی که تو قالب طراحی شدم هستش رو بگید. • من می خوام منو ها مثل تصویر 2 بشن یعنی هر چقدر که منو اضافه کنیم منوی راست بیاد پایین و داخل کادری که تو فتوشاپ طراحیش کردم باشه. • میخوام content داخل کادری که تو فتوشاپ طرحیش کردم قرار بگیره. • Footer هم وقتی که منوی راست و کانتنت زیاد میشه بیاد پایین. • در کل من میخوام قالبم به شکل تصویر شماره 2 بشه اگر امکان داره نحویه قرار دادن منوی راست و کانتنت رو به صورت کل بیان کنید ممنون میشم. تصویر1 تصویر 2 قالب با تشکر:thankyou: شما بهتره آموزش طراحی قالب جومینا را از فروشگاه خریداری کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز خریداری کردم و خیلی هم ازش استفاده کردم اما تو اون آموزش چیزی از تبدیل قالب از psd به joomla خبری نیست من میتونم قالب ساده طراحی کنم اما این قالبو تو فتوشاپ ساختم و توش هم مشکل دارم که واستون عرض کردم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 بعد از اینکه شما تصاویر را اسلایس کردید.باید کد نویسی کنید و برای قسمت رایت یک دایو بنویسید و سی اس اساش مثلا اینطوری حالا باید کد جوملا را داخل این بگذارین به طور مثال برای مطالبم همین کار را باید کرد فقط کد جوملاش اینه شما بهتره سایر قالبهایی که در جومینا منتشر شده را ببینید تا بهتر متوجه شوید در ضمن برای تبدیل psd به جوملا مقالات زیادی در اینترنت می باشد که می توانید در گوگل جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 90 دوست من اگه قالب رو تبدیل کردی باید در css های قسمت rightبه اون div مورد نظر ارتفاع ندی اگه اجازه بدی یه نگاهی به قالبت بندازم از طراحی فوق العادت هم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز شما برای آموزش احتمالا دی وی دی گرافیکی رو خریداری کردین منظور دوستمون دی وی دی آموزشی طراحی قالب جوملا (40 تومنیه ) هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در شهریور 90 سلام عزیز نه همون 40 تومنیه دارم خودم روش کار میکنم (شب و و روز) فک کنم خودم مشکلو هل کنم (انقدر این طراحی قالب ذهن من مشغول کرده که تو خیابون هم موقع راه رفتن بهش فکر می کنم ) اگه بتونم تمومش کنم میذارم تا اساتید ایراداتمو بهم بگن:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر