mrsam.sum 0 ارسال شده در شهریور 90 کسی می تونه بگه این صفحه چطور ساخته شده؟ http://ahooraland.ir/services/36-digital-services.html فقط می دونم که نوشته قسمت بالای متن اصلی که شامل این میشه (در این بخش، خدمات تبلیغات دیجیتال اعم از طراحی و برنامه نویسی وب سایت، CD های تبلیغاتی و نمایشگاهی و ... ارایه می گردد. ) توی قسمت محتوا/مدیریت مجموعه/دیجیتال وجود داره و قسمت زیرش که شماره عنوان مطلب 1 طراحی سایت 2 لوح فشرده (CD) هست توی اون قسمت که آدرس دادم وجود نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 اگه درست متوجه شده باشم میخوای بفهمی که این دوتا مطلب کجا قرار داره درسته؟ برو تو قسمت مطالب مجموعه رو انتخاب کن تا این دو تا مطلب رو ببینی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrsam.sum 0 ارسال شده در شهریور 90 لطفاً عکس زیر رو ببینید من فقط قسمت 1 رو که توی عکس مشخص کردم تو قسمت مجموعه ها می تونم ببینم ولی قسمت 2 نمی دونم کجاست این هم قسمت کنترل پنل وقتی روی قسمت دیجیتال کلیک می کنم فقط متن قسمت 1 رو می بینم و قسمت 2 که توی عکس اول مشخص کردم وجود نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما برای این که صفحه ای مثل قسمت دو داشته باشید ، باید در بخش مدیریت جوملا به "مدیریت گزینه منو" بروید و یک گزینه از نوع "طرح مجموعه" ایجاد کنید. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر