kabook 10 ارسال شده در شهریور 90 دوستانی که کد نویسی واردند لطفا کمک کنند در قالب unique بالای سایت تاریخ و روز رو نشون میده و کد نمایش تاریخ هم در فایل index.php قالب اینه امـروز <?php echo JHTML::_('date', 'now')?> یه مشتری سیریش دارم که گیر داده باید ساعت کنار اون تاریخ نمایش داده بشه اول دنبال بکار گیری جاوا اسکریپ بودم ولی خیلی اذیت میکنه اگر کدی داره که میشه این کار رو انجام داد لطفا راهنمایی کنید اگر هم باید جا وا باشه لطفا راهنمایی کنید که کجا بکار ببرم و چطور که کنار تاریخ نمایش داده بشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام ساعت رو میخواهید چطوری نوشته بشه؟ یعنی ثانیه شمار هم باشه(و مرتب تغییر بکنه) یا فقط "ساعت و دقیقه" به صورت ثابت باشه کافیه؟ در مورد حالت اول : من این کار رو پیشنهاد نمی کنم چون در IE به cpu فشار الکی وارد می کنه و بعضا باعث ایجاد ارور و میشه. ولی اگه هنوز اسرار داشتی ، قبلا یه ماژول برای این کار داشتم که ساعت رو با جاوا به سایت اضافه میکرد. در مورد حالت دوم : این کدی که خودتون گذاشتید رو تست کردم ، ساعت رو هم می نویسه. سعی کنید مشتریتون به همین راضی بشه ، برای خودش بهتره... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 این کدی که خودتون گذاشتین در جوملای نوید ایرانیان ساعت هم می نویسه اما در جوملای مامبولرن فقط تاریخ را می نویسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام مگه فرقی بین این دوتا جوملا هست؟!؟!؟؟!؟ هسته هردوتا که یکیه فقط ترجمه ها کمی فرق دارن:exclamation::exclamation: افزونه واسه نمایش تاریخ و ساعت تو اینترنت هست من خودم دارم واست میفرستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 بله فرق داره:sleepy: در جوملا نوید ایرانیان برای تابع date تعریف شذه که زمان رو هم نشون بده این تایپک را نگاه کنید http://forum.joomina.ir/thread-3632.html دوست عزیز برای ساعت می تونید از این کد استفاده کنید <?php date("H:i:s"); ?> لطفا سرچ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در شهریور 90 خیلی جالب بود سیستم رو به جوملای نوید آپدیت میکنم ببینم اوکی میشه جناب دفاعی بابت فایلی که پ خ دادید تشکر الان میرم اول برای اپدیت جوملا pooshakteb.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 نیازی به آپدیت نیست می تونید فایل data.php را فقط جایگزین کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در شهریور 90 نیازی به آپدیت نیست می تونید فایل data.php را فقط جایگزین کنید موفق باشید این فایل جا هست ؟ من کل فایهای جوملا رو سرچ کردم به چنین چیزی نرسیدم unicode_data.php چنین فایلی پیدا کردم همینه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام نه دوست عزیز اون data نیست اشتباه لپی شده منظور همون date.php بگردید هست در مسیر زیر : libraries\joomla\utilities نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در شهریور 90 وای فکر کنم مشکل اول حل شد مشکل دوم رو شد من جوملا رو به نوید ایرانیان تغییر دادم ساعت هم دقیقا همون طور که می خواستم شد فقط ساعت حدود 6 ساعت اختلاف داره داره از رو سرور ساعت رو می خونه چطور میشه این رو تصحیح کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام تو تنظیمات اصلی جوملا سربرگ سرور --> تنظیمات محلی تنظیم زمان روی تهران هست؟ تو کنترل پنلت چی؟ time zone درست تنظیم شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در شهریور 90 سلام تو تنظیمات اصلی جوملا سربرگ سرور --> تنظیمات محلی تنظیم زمان روی تهران هست؟ تو کنترل پنلت چی؟ time zone درست تنظیم شده؟ دفاعی اینجا دفاعی اونجا دفاعی همه جا پسر تو معرکه ای اصلا حواس به این مورد نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر