ramtin535 3 ارسال شده در شهریور 90 با سلام وتشکر از زحمت های بی دریغ شما دوستان گرامی من دنبال قالبی هستم که دارای موقعیت های زیادی باشه که واسه سایت اجتماعی فرهنگی بشه استفاده کرد و اصالت اریایی داشته باشه منظورم اینه که از عکس های تخت جمشید و اثار باستانی هخامنشیان باشه ممنون میشم اگه بتونین کمکم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما چه کمکی می خواین؟ بیشتر توضیح بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 با سلام وتشکر از زحمت های بی دریغ شما دوستان گرامی من دنبال قالبی هستم که دارای موقعیت های زیادی باشه که واسه سایت اجتماعی فرهنگی بشه استفاده کرد و اصالت اریایی داشته باشه منظورم اینه که از عکس های تخت جمشید و اثار باستانی هخامنشیان باشه ممنون میشم اگه بتونین کمکم کنین یک قالب در جوملا آرت هست که یکم می خواد تغییرش بدین اگه نپسندید باید براتون طراحی بشه که من در خدمتم . پ.خ بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin535 3 ارسال شده در شهریور 90 دنبال قاب میگردم واسه طراحی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 این قالب موجوده http://www.joomlart.ir/component/content/article/95.html بازم نظر خودتونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin535 3 ارسال شده در شهریور 90 متاسفانه این قالب بدرد کارم نمیخوره اگه ایده دیگه ای دارین بهم لینک بدید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوست عزیز شما میتونید از قالب های که در جومینا موجود هستند استفاده کنید / حالا با کمی تغییر. @ در صورتی که این هارو پسند نکردید میتونیم قالب دلحواه شما رو طراحی کنیم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر