MasterHB 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام ماژول ورود کاربران در قالب joomina news مشکل داره کاربر نمیتونه ثبت نام کنه و نمیتونه وارد بشه از مدیران سایت جومینا خواهشمندم ای مشکل بزرگ قالب معروف و دوست داشتنی جومینا نیوز رو حل کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز این قالب برای جوملا 1.6 هست :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
antii 0 ارسال شده در خرداد 91 بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان یکی میاذ مشکل منو حل کنه من از همین قالب استفاده می کنم و ورژن جوملام هم 1.7 فکر میکنم باشه یا 1.6 نمیدونم دقیق اولا این که وقتی وارد سایتم میشم یک اوکی میده که لینک اشتباه مشکل بعدیم اینه پستام تو این قالب راست چینه سومینش هم که ماژول های اینو نمیدونم چیه من تازه کارم و وب سای هم مذهبی و متعلق به امام زمانه دوستان کمکم کنه هر کی میتونه خواهش می کنم:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا سوال جدید رو در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرج کنید در خدمتتون هستیم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر